Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 30

Téma: StanJames

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    psat, ze jses rekreacni hrac a ze nemas moc uspech je blbost, to samo o sobe indikuje neco. Kdyz uz jim pises, ale moc to smysl nema, vetsinou nulova ucinnost, tak se sebe musis delat debila a vyjadrovat se ze nechapes o co jde atd.

Kdyz uz jim pises, ale moc to smysl nema, vetsinou nulova ucinnost
    Presne tak ...

tak ze sebe musis delat debila a vyjadrovat se ze nechapes o co jde atd
    No; jedina sanca, ale v 99 % ani ta nepomoze ...

Vacsinou napisu, ze je to rozhodnutie ich nejakeho "risk" managementu + tie ich zdvorile stupidne frazy, ako sa ospravedlnuju za vzniknute

potiaze, atd.

Najzabavnejsia historka, co sa mi stala (uz som to tu iste niekde pisal), u jednej rakuskej "sracky" menom Wettpunkt (uz je to viac rokov,

mozno 5-6 ?).

Kde mi po niekolkych stavkach napisali, ze ma ziadaju, aby som vybral vsetky "love" co u nich mam a uz viac tam netipoval.

Ked som sa nechapavo pytal, ze co som vyviedol, ti stupidaci napisali nieco v tom zmysle, ze u nich tipujem len kurzy ktore su nad nejaky

"medzinarodny priemer" .

Takze asi tak - jedna jedina takato kuriozita . Inak nuda - tie ostatne zdovodnovania, ze preco neberu ...

Citace Původně odeslal Sklipkan Zobrazit příspěvek
    psat, ze jses rekreacni hrac a ze nemas moc uspech je blbost, to samo o sobe indikuje neco. Kdyz uz jim pises, ale moc to smysl nema, vetsinou nulova ucinnost, tak se sebe musis delat debila a vyjadrovat se ze nechapes o co jde atd.
    ...ale dyt ja tim umyslene delal ze sebe debila, nekdy mi prijde, že ty best kurzy nechavaj zamerne viset jaoko volavky, aby si pak mohli filtrovat hráče

Citace Původně odeslal Oldies 777 Zobrazit příspěvek
    ...ale dyt ja tim umyslene delal ze sebe debila, nekdy mi prijde, že ty best kurzy nechavaj zamerne viset jaoko volavky, aby si pak mohli filtrovat hráče
    Myslim, ze keby si daval (napriklad) minimalne 3-AKO, a to tak, ze zlozene z 1 uleteneho kurzu ("volavky" - ako si to pekne nazval) + 2

"podkurzy" k tomu - tak by ta milovali ...

Podobná témata

1. StanJames - čeština, bonus
    By davnov in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 05.03.2009, 18:38
  2. Stanjames - problem s proplacenim
    By renys in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 06.02.2009, 13:52
  3. stanjames.com
    By Taxan in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 7