Dekuju za tipy. Ten eurofotbal.com neshledavam moc prehlednym ale ten livesport.cz je super. TAm jsem skoro vsechno co jsem potrebovala nasla, je to prehledne vsechno.... akorat mi nejsou jasne nektere vysvetlivky. Kdyz je tam cislo, micek a jmeno tak je to minuta golu a strelec- to chapu.... Kdyz je tam minuta, zluty obdelnik a jmeno tak to znaci kdy kdo dostal zlutou kartu- to taky chapu, ale kdyz je tam minuta,a takova dvojsipka Tvorici jakovy cirkulujici kruch, tvorena ze dvou ruznobarevnych sipek. jedne zelene jdouci z dola nahoru na niz navazuje cervena jdouci z hora(z hrotu te zelene) dolu k zacatku te zelene sipky a uzavirajic ten pomyslny kruh, minuta a jmeno hrace tak nevim co to symbolizuje a co ten dotycny hrac v tu minutu udelal.. Hledala jsem vysvetlivky primo na tom webu bohuzel bezuspesne. Mohl by to byt rohovy kop?
Jinak co jsem tak studovala ty statisky tak jsem teda dost prekvapena, jaci jsou rekove hulvati. Pocet zlutych karet se toci kolem 10 karet pro zapas. Nekdy dokonce i vice. V porovnani s jinymi zememi treba nemeckem je to az dvakrat tolik zlutych karet. TA hra teda musi vypadat... hulvatiska.

Odpověď s citací