Máš tam chybu. Pokud myslíš, že Španělé mají šanci vyhrát 60% v základní hrací době, tak by jsi měl jednoznačně hrát v kurzu 2,10 resp. jsi našel 2,20 protože pak to je supervalue. Pokud sázíš DNB neboli pk, tak já třeba u Pinnaclu vidím Spain pk @ 1.495 a ten kurz bude vždy nižší než Spain pk ale včetně event. prodloužení @ 1.556. Ale v podstatě na to pohlížím jako na 2 Way. Vem si to jak dříve byly sázkové tendence. Pokud to vidím 40-30-30 ve prospěch Španělska, tak pak pouze těch 30% na remízu přihodíš po 15% na každou stranu a vyjde mi 55%-45%. Pokud sázíš tedy Španěly, tak tvé tendence budou muset být mnohem více vychýleny ve prospěch Španělska, ale o chybě mluvím, protože podle tvých úvah by to muselo být 60-20-20 event. 60-30-10, ale takové by byly, pokud např. Sparta bude hrát doma s Olomoucí. To že by to chtělo rozvést víc, jak jsem zjednodušil já na desítky procent je jasné. Takže při troše fantazie(je věc názoru) připouštím, že Španělsko má 60% šanci zvednout pohár a pak jsi správně propočítal, že za 1.56 to možná ani nemá hodnotu. A to se nebavím o 1,49 v základní době. Orbi tady někde měl přepočítací tabulku, jakým kurzům odpovídá jaká pravděpodobnost. Na 3 Way to vem tak, že 1,95 je zhruba 50% a 2,10 je tedy někde dost nad 40% ale hodně pod 50%, nechce se mi to počítat![]()

Odpověď s citací