Gambling feels like endless ejaculation
Novy euro dizajn:
http://eu.12bet.com/EuroSite/Euro_index.aspx
Uz vyse mesiaca pozorujem, ze mam v 12b vzdy akosi nizsie kurzy nez ako ich vypisu v oddsportali. Nejako som sa nad tym nikdy nepozastavoval az dnes ma to uz nafrcalo. Tak som to skontroloval a fakt rozdiel kurzov ked som nalogovany a ked som vylogovany je presne 0.01 na vsetky stavky. Cize ked oddsportal ukazuje kurz 2.000 a pridem na 12bet (vylogovany) a ukazuje 2.000 ked sa nalogujem uz je len 1.990. Support samozrejme zatlka, ze moj ucet nema ziaden limit a ze kurzy po nalogovani su najaktualnejsie - ale to si mozu nechat, ked to je celoplosne. Limity mi v 12b nikdy nestiahli, mam stale 250 eur/zapas ako som mal ked som sa zapisal vo februari. Tento rozdiel kurzov pozorujem tak 1+ mesiaca. No asi sa rozlucim s nimi, pri 100 eurovom bete to je 1 euro usleho zisku, aj ked si myslim, ze nie som u nich vyherny.
O tom probleme (zobrazovanie rozdielnych kurzov) mozes citat aj tu ...
post35704.html?hilit=oddsportal#p35704
U Dafabetu je to stejné, tam je kurz menší dokonce 0,015. Myslel jsem že tohle snížení dali pouze na vyhrávající účty, ale teď se přiklánim k tomu že to je snížené pro celou Evropu.
Pozor na zmenu podminek u jejich 20% vstupniho bonusu (do 225e). Drive bylo na splneni neomezene casu, nedavno ale pribyl hodne omezujici bod: The bonus amount and all winnings will be forfeited if the deposit and bonus rollover requirement are not met within 30 days of bonus credit.
Nejsem lama
Rollover praveze zustava stejny 10x(D+B) s kurzy 2 a vyssi. Pro max bonus to je 10x(1125+225) = 13500€
Je to pro nekoho z vas splnitelne ?
Nejsem lama
to je splnitelne s relativne slusnou pravdepodobnosti a malym usilim
na prvni sazku hned na 50%
po 2 sazkach rollover splnen na 75%
![]()
takze jen na 25% se s tim musis vysirat
Nevim jak ostatni, ale ja dotacim z drivejska a muzu vsadit 2x150 na zapas a pak uz ani vindru.
Na zacatku sem trefil presne skore takze se s tim vysiram, jako jde to, ale s vyssim casovym horizontem.
Nejsem lama
to ja taky... me k tomu sebrali i bonus a myslim ze muzu bejt rad ze mi nesebrali vyhry z bonusu
davejte si bacha na ty LSO cookies, myslim ze uz to pouzivaji i Moneybookers
novej Firefox ale ma to jejich mazani konecne uz v defaultnim nastaveni s obyc cookies
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |