Já bych si na zvonarevu vsadil kurz 1,9 za podmínek že spolu sehrají 11 zápasů (ne v jeden den) a kdo vyhraje celkově bude vítěž.Původně odeslal sklenar
Jinak u ženského tenisu je mnoho faktorů jako třeba : nálada, menses, atd.. který mají velký význam a to především u hráček které mají riskantní hru.[/quote]
Nezlob se na mne, ale tohle co jsi napsal, je alespon podlde mne blbost. Pokud je v kursu hodnota a mne nikdo nevymluvi, ze kdyby byl vypsan kurs 1,9 na Zvonarevu, ze je hodnotny, tak se ma hrat pokazde a ne jen pri urcitem poctu zapasu.[/quote]
ja som ten zapas videl a proste razzano cely zapas bol lepsou hrackou. hrala skoncentrovane, kazdu loptu zahrala razantne. proste to v ruke ma. samozrejme nemoze a ani nevie hrat takto celu sezonu (keby vedela je v top5). pred zapasom mali bilanciu tusim 2-2, co tiez nasvedcuje zvonereve styl hry razzano. mozes si porovnat napr. s bilanciou bartoli-razzano. samozrejme aj ja bz som cudolval keby vypisali kurz 1,9-1,9.[/quote]
Ve sportu je krasne to, ze nikdo nikdy nevi predem vysledek. Barcelona muze klopytnout s druholigovym muzstvem, Brazilie take nemusi pokazde vyhrat mezistatni zapas, Federer, Nadal muzou prohrat s hure umistenym hracem na zebricku. Stejne tak hure postavena hracka zebricku muze porazit lepsi hracku zebricku. Ted trochu odbocim od tematu. Vzajemne zapasy jsou urcite zajimave a myslim, ze by je nikdo nemel pri tipovani prehlizet. Nicmene napriklad Hrbaty ma lepsi vzajemne zapasy jak s Federerem tak s Nadalem a myslim, ze v pripade, ze by se spolu utkali na turnaji, ze by rovina vypsana nebyla. Ja osobne jsem take videl Razzano hrat v Dubaii a musim priznat, ze se ji tento turnaj vydaril. To ale v zadnem pripade neznamena, alespon podle mne, ze by tam mela byt vypsana rovina a jsem plne presvedcen, ze pokud by se spolu utkali dalsi tyden na jinem turnaji, ze Zvonareva bude opet vypsana jako favoritka duelu. Proste kurs 1,9 podle mne je mimo realitu.

Odpověď s citací