omlouvam se za ultraskepticky pripevek, verim, ze si to nikdo nebude brat osobne, proste nazor

Citace Původně odeslal lucaash
Samozrejme, ze platite za znacku
diky za zkusenosti, ale tohle ja proste nemuzu
radsi nekolikrat koupim nepouzitelnou sracku typu mobil Evolve nez abych kupoval znacku

je mi to proste strasne proti srsti a neni to poza myslim, zveda se mi kufr, kdyz bych mel mit doma neco, co ma z 95% hodnotu jen diky nejakymu psycho-biologickymu cileni nejakeho reklamniho picuse

cim vic reklam na neco,tim mensi pravdepodobnost, ze si dany vyrobek poridim, je to sice silene, ale je to tak

rozumim trosku jen jedne oblasti, a to jsou sazkovky a kdo se ridi reklamou v gamblingu, je naprosto ztraceny pripad a myslim, ze jinde to bude totez

rad chodim do kavaren, ale sorta dementu se salou a Applem na splatky, co dany pristroj evidentne pouzivaji pouze k baleni nactiletych husicek, je vec, co me z nich v posledni dobe vyhani.. no ted se dementi stahuji uz i do cajoven

jak popsal pan Kundera, lide prahnou po originalite a na tom neni nic spatneho, ale lpeni na obchodni znacce, kterou nam kdosi naockoval pod kuzi, je ten nejvetsi fake na originalitu v historii vesmiru