heh, ja mam psani dost, zas sem si to po delsi dobe zkusil a to je tak vse
mam rad to co delam, ze nic nemusim, psat nekde neco pravidelne a brat pravidelnej plat by me zabilo
Citace Původně odeslal majo
neviete mi dat este nejake tipy pripadne aj zo zahranicia? Kvoli comu chodite na stavkarske weby? Diskutovat? Citat analyzy? Statistiky? Sledovat livescore?
tady najdes velmi ruznorodou smesku lidi, ale co se me tyce, tak ja chodim cist informace - o sazkovkach, novinkach, platebnich metodach
analyzy a tipy ostatnich krome sazkare nectu skoro vubec
statistiky, livescore a sport streamy pochopitelne ano, jenze v tomhle nic moc nevymyslis: betradar nebo livescore.in clovek najde na kazde druhe strance a lidi maji tendenci se nabalovat tam kde jsou jiz ostatni a je to "u zdroje", muze to byt doplnek, ale pokud neprijdes s originalnim zdojem statistik nebo livescore jako trebas onlajny, tak si nejsem jistej, ze to moc lidi zaujme

ty linky na rozhovory a komentare, to mi prijde naprosto super, pokud to ma byt pro tipery, tak bych se ptal vic po stylu hry trebas v NBA se o pauze vzdycky ptaji treneru a je to sakra sharp info, kurzy na pinnaclu se pak muzou vzdycky zblaznit