Diki OrbitalHej, obsah je dolezity, na nase povodne clanky kladieme velky doraz - vychadzaju u nas rozne profily hviezd (napr. z poslednych Cristiano Ronaldo alebo Steven Gerrard), profily trenerov, rozhovory, kritika hokejovych aj futbalovych funkcionarov, rozne bilancie a podobne. A navyse spolupracujeme s podla mna najlepsim sportovym komentatorom na Slovensku - Marcelom Merciakom, ktory ma u nas aj vlastnu rubriku (aj ked uz do nej uz dlho nic nenapisal
).
Na slovenskych weboch sa praveze s tipmi moc nestretavam, vy ste v tomto asi trosku pred namiPre mna ako amatera by to bola mozno zaujimava pomocka, hlavne ak by ich robil skuseny tiper a vyhodnocovali by sme ich. Navodov ako stavkovat je podla mna dost, skor by som chcel nieco co uspokoji skusenejsich tiperov - mozno sekciu s clankami ake si mal na Lupe, nechces pisat aj pre nas?
Celkovo by som sa radsej vydal cestou seriozneho pristupu k ludom, kritickeho ku stavkovym, pricom by som spolupracoval so sazkar-friendly stavkovou.
Vy ste profici v tomto obore - neviete mi dat este nejake tipy pripadne aj zo zahranicia? Kvoli comu chodite na stavkarske weby? Diskutovat? Citat analyzy? Statistiky? Sledovat livescore?

Odpověď s citací