orbital: jako v tom micru byl maly rozdil mezi atlantis city a vegas strip, a navic micro hraju jednou za cas, takze si myslim ze je to celkem detail (ten muj priklad sem smeroval tusim k 32red casinu, kde byl classic zakazany, a podle wizarda mel strip o fous nizsi he nez atlantic city, ale jak rikam, moc roli to nehraje, protoze micro skoro nehravam).
S tim pontoonem mas uplnou pravdu, to je nahoru dolu fakt extremne. Clovek si musi zvyknout ze dost her prohraje a pak sup najednou vyhraje vic.Proste nekdy o nervy (no ale co neni ze? )
Celkem me Jendrul prekvapil ze to jde hrat i v CR nazivo, to sem fakt necekal. A jinak nejradsi jsem pontoona mel v cryptologicu, ten z micra mi moc nevonel.
Ten power blackjack je fakt neco dost jineho, takova jakoby alternativa k switchi- ma tusim podobne he. Na 9,10,11 muzes dat power double, prijde ti jedna karta, a kdyz se ti nelibi, tak si ji muzes nechat jednou vymenit (samozrejme po 2 kartach v ruce). Normalne doublovat muzes kdykoliv (se dvema kartama v ruce). Pak je tam jeste power split, kdy kdyz z prvnich 2 karet mas hard 15 nebo 16, tak to muzes jakoby splitovat do dvou ruk (napr 9 a 7). Po power splitu muzes jen doublovat, tam uz nejde power double. Samozrejme je tam i normalni split, a to az tusim do 4 ruk. Na split es dostanes jen jednu kartu, dealer si rozdava jen jednu kartu, cili proti jeho blackjacku ztracis uplne vsechno vcetne splitu a dablu. Neni zadny surrender a to nejdulezitelsi- na dealerove 22 je vsechno remiza. Jako je to fakt zajimave, a myslim i zabavne, ale taky z toho wagerworksu jsem zazil jeste extremnejsi serie nez u pontoonu.

Jendrul: ted nevim jestli jsi me spravne pochopil, ja jsem se bavil o live kasinu na internetu, ne v kamennych kasinech.