Nekterymi jsem zde nebyl pochopen a tak to uvedu na spravnou miru ... NIKDY podotykam NIKDY bych nedal penize na placene servisy, myslim si, ze jsem natolik schopny si najit tipy sam, ze nemam zapotrebi se tomuto venovat a to myslim vazne... Chci se jen zeptat na jednu stranku a to z jednoho prosteho duvodu, mam kamarada a ten temto strankam docela veri a tak bych rad vas nazor. Treba ty stranky nekdo zna . Nechci shazovat placene servisy, vim , ze v zahranici nektere servisy funguji a mozna i uspesne, ja k nim duveru nemam, nemam ani prehled , ktere uspesne jsou a ktere ne. Nedelam to proto pro sebe spise pro nekoho jineho a pokud tento servis nekdo zna, prosim dejte mi vedet. Jen me zajima nazor. Muj je, ze servis s tak velikym ROI je ptakovina na entou a slouzi pouze k pokryti potreb zakladatelu stranek apod...
Proto se chci utvrdit v tom co pisu a kamarada tak varovat, ale jak rikam nemel jsem duvod se tomu venovat a proto tomu az tak nerozumim a proto chci nazor zdejsiho odborneho plenia
A tady je ten servis k provereni .. S+p+o+r+t+b+e+t+s++++.+c+z

Odpověď s citací