No moc nechápu, proč jsi ty peníze jednoduše na ten nový " správný" účet nepřevedl a vymyslel jsi to s tím back a layem.

Podle mně nezbývá se než přiznat ( což už je asi v tuto chvíli splněno, jak píše Orbi), včetně toho, že uvedeš důvod, co tě k uvedení falešných údajů vedl a požádat o otevření toho účtu a převézt peníze na ten nový a vybrat.
I když mám k Bf mnoho výhrad, tak cs podpora je slušná a snad ti za spolupráce zástupce betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu tady na fóru pomůžou. Nemyslím si, že by si chtěly přivlastnit tvoje peníze, to určitě ne, v tomto směru se jedná o velmi solidní společnost.

Jinak jsem ti chtěl říct, že ten postup s občankou není zdaleka jen výmyslem betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu a že jestli máš peníze na více Sk tak tě ty problémy zřejmě čekájí opět. Že jsi měl dosud štěstí a ty " tvoje" sázkovky ty výběry dělají bez ID neznamená, že to tak dělají všechny.

A jméno na moneybookers máš správné? Pak se divím, že ti šly převody bez problému.