Prej nadávek, já jsem se schválně držel fakt hodně zpátky Kdybych začal, a vůbec kdybych měl okomentovat celej svůj poslední týden v NHL, jednoznačně by převládalo slovo "fuck" ve všech možných tvarech a pádech Jinak měl jsi pravdu, že to Toronto byl špatnej tip, mě ten den tak nějak přišli do rány jen proto, že výsledek 5:0 byl fakt bijící do očí, to ti ostatní co mi projeli tu noc prachy se aspoň trošku symbolicky snažili, a taky vzhledem k tomu, že předtím ve třech zápasech dvakrát vyhrálo a skórovalo celkem dost, tak to fakt byl takovej kontrast, že mi napřed potopí dva zápasy kdy jdu proti nim a vsadím na daleko lepší tým, a pak když je teda zkusím, tak si ani neprdnou. Přesně jak jsi psal, průměrnej tým je sestřelí a někoho o třidu lepšího jsou schopní haluzově přehřát. Stejně tak tenhle týden jsem nějak selektoval dogy, a musím říct, že to co mi přišlo fakt úplně mimo (třeba Kings ve Washingtonu) vyjde, to ostatní co dám to třeba projede v prodloužení, a pak se dívám, jak Carolina kterou samozřejmě nedám, protože San Jose "nemůže" prohrát doma dvakrát za sebou, vyhraje s presně takovým kurzem, jakej bych měl hrát a nehraju. A nejhorší je se přistihnout, že je to jen proto, že kdovíproč se přestanu důsledně držet "systému" kterej jsem pro současný období zvolil a prát to tam hlava nehlava s tím, že tady stejně furt prohlašuju, že stát se může cokoliv. Tak proč teda nedám ty Kings ve Washingtonu? Protože si asi jen s..u do pusy. Měl jsem před týdnem tucha, že bych měl teď jít proti SJ, jednou mi to vyjde a spokojím se s tím ,že je to na dlouhou dobu zas všechno a druhej zápas už se neodvážím nebo mě to ani nenapadne dát to znova proti nim, to je nějaká ochranná aura těch "nedotknutelných" favů. Prostě špatně... no takže vlastně ten výlev frustrace neměl být zaměřenej proti Torontu, ale proti mě samotnýmu, do nich jsem se jen nějak naprojektoval, protože oni zrovna ten den hráli úplně stejně blbě jako já jsem sázel Eh, sorry, další výlev... no asi se to NHL fakt stává zdrojem všeobecný frustrace I přesto, nebo právě proto musíme vydržet a bojovat, tak se držme, chlapci v čele se "sekčním šéfem" Emirem!