Gl Orbi
my leans for today:
Indy -5
under 191 MIA/WAS
Teaser: Basketball 4, 4.5, 6.5 Point Teaser
Selection : 1 NBA Basketball for Game
Memphis Grizzlies 28-January-2009 5:05 PM PST
Spread +12 for Game
Selection : 2 NBA Basketball for Game
Charlotte Bobcats 28-January-2009 7:05 PM PST
Spread +15.5 for Game
Risking 0.5 to Win 0.5
Gambling feels like endless ejaculation
Gl Orbi
my leans for today:
Indy -5
under 191 MIA/WAS
NBA teams are never as good or as bad as their last game played...
ja nevim takova sranda, fakt doufam, ze charlotte neodpadne
ten zapas ste meli videt s lakers, neskutecnej
v čem neskutečnej? měl sem za malinko na bobkaty
Nadherny zapas jako na houpacce,double overtime,posledni 2min CHa naskok 7bodu,Lakers neskutecne vyrovnali,hlavne za pomoci nepromenovani trestnych hodu CHarlotte(normalne prestali trefovat TH),kdyz Lakers srovnali,byli ohromne nahore,cela hala je tlacila a vypadali,ze si daji prekvapene Bobcats v OT jako zakusek,hned se ujali vedeni o 6b,pak se pulminutu pred koncem 1.OT vyfauloval Kobe a Bobcats srovnali trojkou a poslali to do 2.OT..no a vyhrali.Ja mel pred matchem Charlotte,nekdy v prubehu 3qt jsem jistil o prsa vietnamky,kdy naskocilo na Lakers myslim 2.2 a hned pak Lakers snuru 7 bodu a kurs zas letel dolu,no celkove kursy na livku litaly,pred koncem na Lakers vyletel kurs,kdyz srovnali tak zas byl na Bobcats pred OT neco kol 8myslim no a pred 2.OT,kdy Lakers uz byli bez Kobeho na Charlotte snad 2.8!...fakt krasny zapas...
Volim tyto sazky :
Teaser Bobcats Over 173 + Heat -4
Chicago -3 small stake
ATL@NY over 208
Memphis +7
a value bet 76ers ML 2.860
good luck guys
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
No kdyby byla Charlotte kompletni,tak bych je za 7.5 urcite zkusil,bez Wallaceho na to asi kaslu..jeste jsem premyslel o Minnesote,ale Pistoni uz me letos par zlataku stali..takze budu cekat,jestli neco neprinese livko...
Well done,lads...especially Jajin
Ja dneska livko hrozne,mel jsem NJ a Memphis ML,kdyz prohravali v posledni ctvrtce,oba mohli klapnout,no NJ sla v poslednich sekundach do kose,nedali,Memphis nedal v zaveru trojku,pak sice dopichli do prodlouzeni,ale tam uz si je OC pohlidali.(Smireny s dnesni smulou jsem uz sel skoro spat,zavadil jsem o livko na Ladbrokes na jediny zapas,co davali dnes NHL a pani inzenyri z Anglie mi dali kurs 19 na dobrou noc)
nevyhrat +12 kdyz jde zapas do OT, to umim jen ja
MEM moh celou dobu nadherne pohodlne prohrat, OKC je proste tym magoru
Well what should I say, without Live bets, not so good :
Due to a Over in Portland and tragic Memphis. But luckily I bet 2nd Half -2 Milwaukee and +4 Sacratmento, also 76ers and Bulls made a good job, but still, it hearts
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
Jojo Memphis,ten nas asi dnes podelal vsechny![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |