Citace Původně odeslal JIRKAHOMOLA
Bohuzel musim souhlasit. TS u me spadnul z jasny jednicky na posledni misto ceskych sazkovek. Za posledni 3 dny mi z cca 50ti sazek vzali jednu za zlomek pozadovanyho vkladu. Prohrabl sem se v jejich chatu a Dedic ma stejny zkusenosti...

LuborDedic
Reagovat
1.10. 16:40:45

Je mi to líto ale jsem nucen se se všemi vámi z tohoto chatu rozloučit

to co tipsport.net v poslední době předvádí je naprosto neuvěřitelné ... již to zde plno lidí popisovalo a já se musím jen připojit ... z posledních 50ti sázek mi bylo 45 naprosto zamítnuto a u zbývajících 5ti sázek mi byl sundán bud kurz a nebo požadovaný vklad ... třeba jako dnes na částku 500.- .... to znamená že z 50ti pokusů jsem si nakonec vsadil pouze jednou

opravdu skvélá práce česká jedničko na poli kurzového sázení !!!! (aspoň tak se tipsport mediálně prezentuje) a o vašem heslu "změřte síly s našimy bookmakery" už ani nemá smysl psát

mějte se tu hezky a vám co tato SK vyhovuje držím palce

Tak z toho (odchodu Dedica) asi nema radost ani samotny Tipsport, ked im roky sluzil ako ziva - chodiaca reklama

Obcas sa stane, ze nieco malo zoberu (zalezi to od cloveka), ale to uz nestoji ani za rec...

Dnes je tam znova nejaky chudak. Vsetko "sazka zamitnuta". Keby mal aspon tolko slusnosti, a za to, ze som mu ukazal, kde ma chybny kurz, mohol by to vzdy zobrat aspon za zlomok. On je vsak "posraty az za usami", okamzite zamietne a okamzite znizuje kurz. Dokonca aj po znizeni je schopny nezobrat ani za korunu, ked mu to predlozim znova, a znova okamzite znizi uz pred par minutami znizeny kurz. Ubohe

Tipsport tym definitivne stratil poziciu jednicky a zaradil sa medzi vsetko ostatne bahno...Uz sa mi stalo parkrat, ze Sazka zobrala ten isty zapas, ten isty kurz povedzme za 5 - 10 000 a Tipsport ZAMIETOL !
Nech zije Husak (Sazka, nie Gusta)