Simon-Ancic (41,5) + 1,8
1.set: Nadal-Haas 2 5
J.Blake-[+3.5 I.Andreev] 1 1,8
Dechy/Santangelo-Cirstea/Niculescu 2 2,93
snad se bude dařit dál![]()
Na Martinez Sanchez a na Medinu mam na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu zatim "pasivne" nalozeno uz od vcera co tam tyto zapasy byly pridany.Původně odeslal sklenar
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
vsetko dobre tu uz bolo napisane, takze musime sa len opakovat:
K.Bondarenko 2,63 Skybet 50%
Cirstea/Niculescu 3,00 5dimes 40%
Martinez Sanchez 3,30 5dimes 40%
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
tak jsem s tím pohnul a ani livko nezachránilo,takže první velký mínus na ao,asi je čas nevštívit nějakou restauraci a resetovat mozek do druhýho tejdne![]()
Medina ok jinak všechno ko
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ještě než uplně spadne kurz
Jankovic-Bartoli , 4,5 48% Lad
jankovic měla obrovský problémy se Sugi,navíc má nějakej zataženej kotník a Bartoli naprosto smetla Šafářovou hrála výborně 2 a 3 set.a nátlaková hra na Jankovic platí,tohle je tip co se mě hodně líbí
ještě je zajímavý kam až se vyšplhá Petrova,výpis byl rovina, ted je 2,55,pokud v tom není žádný zranění tak je to nesmysl,viděl jsem ji a hrále slušně a na Zvonku to umí
Bartoli 4,25dimes 30%
Petrova 2,56 dimes 45%
Hsieh/Peng 2,6 50%
Dechy/Santaneglo 2,77 50%
Llagostera/Martinez Sanchez 3,6 40%
Pavel/Tecau 1. set 3,00
sledování props tě naučí lépe číst hru
Pavel/Tecau 1. set 3,00 [replacer_img] 2:6 KO
Jankovic-Bartoli , 4,5 48% Lad
jankovic měla obrovský problémy se Sugi,navíc má nějakej zataženej kotník a Bartoli naprosto smetla Šafářovou hrála výborně 2 a 3 set.a nátlaková hra na Jankovic platí,tohle je tip co se mě hodně líbí
Bravo Franto![]()
![]()
![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
24.1. -1,22Původně odeslal sklenar
celkovo 4,08
ne ane trafit ten bigPůvodně odeslal sklenar
![]()
24.1. 8,22
celkovo +12,3
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |