Tak finále LM 2005 je opravdu jeden z nejlepších obratů, jaký jsem kdy ve sportu zažil, i v rámci toho, že jde o takhle prestižní věc a ne nějakej ligovej zápas. Od tý doby nedám dopustit na Liverpool, protože nenechat se zlomit v jejich situaci dokázalo, že nejsou jenom primadony co lítají po plastikách a vymetají bordely, případně překračujou rychlost ve svejch porschech. A i když asi všechno tohle dělaj, tak za takovej výkon si to zasloužíJinak ale tyhle situace, jako my s tím Tureckem apod byly právě ten důvod, proč jsem s fotbalem seknul, sice nahlíženo z druhé strany, kdyby měl člověk koule, dalo by se na tom vydělat podobně jako při tom "Jendrulově" hospodským livku, jenže kdo z nás je takovej drsňák, že vsadí proti týmů, kterej v poločase prohrává o tři góly? Velký zápasový zvraty jsou ve všech sportech, ale za sebe můžu říct že aspoň ty remízy chci fakt eliminovat, pokud na ně teda zrovna nesázím
A u basketu jsem to právě nějak nečekal, ale co tak sleduju, padají častěji, než bych si býval myslel. Třeba já včera chytil jedinou z hodně zápasů, ale předevčírem byly z 6 zápasů NBA hned dvě, a to je už dost když člověk hraje klasickou ML. Ale jinak u totals ani spreadů to člověka nemusí trápit, to je fakt. No každopádně dík za další připomínku... člověk má někdy holt tendenci ve chvíli, kdy se něco blbýho stane mít pocit, že tohle ještě nezažil, a ono stačí zalovit v paměti a zjistí, že to zažil už hodněkrát, jen se asi snažil na to dost rychle zapomenout.

Odpověď s citací