Ještě dlužím odpověď Dharmimu. Sázím naprosto stejně od začátku sezóny, ale za poslední měsíc nevychází naprosto nic. I když je můj objem sázek dost vysoký, tak za každým tipem stála určitá úvaha, ani jeden nebyl vystřelenej od boku, včetně outsiderů s vyššími kurzy. Vždy za tím bylo minimálně jedno z: zhuštěný program, náročné cestování, zranění hráčů, možné podcenění či ztráta koncentrace: plácnu SJ-Det a Det hraje další zápas v Clb, je jasné za pro Det je důležitější zápas v SJ. Jenže pak třeba vsadím v tom další Clb v 1.tř, ale Det stejně pokryje. Proč jsem tam kde jsem? Vedle toho že mi moc nejdou totals, tak při proklamované vyrovnanosti soutěže mají Bos, SJ možná i Det rozjetou sezónu na nějakých 120 bodů. Pokud vím z minulosti tak tohle nemá obdoby. A tato mužstva pokrývala v poslední době prakticky vše včetně 1.třetin. S tím se pak těžko něco dělá. Když pak co si vybavuju z poslední doby natipuju zápasy Pit, Det, Chic snad 5x obráceně(a je tipováno podle těch kritérií), tak jsem kde jsem. Pak nějaký ten Under 5,5 který je 10 min před koncem 1-1 se změní na Over, to by se v Evropě prakticky nestalo. V téhle soutěži za stavu 3-1 nějaké 3 minuty před koncem, kdy vsadím vostrou 1 neustále čekám vyrovnání...
S tím naprosto náhodným sázením jsem už taky nad tím přemýšlel, ale zatím se ještě budu držet toho svého.