Bary: ano Mysliveček není člověk, kterým se Plzeň může chlubit, ale zatím mu nebylo prokázáno v téhle kauze nic. Berbr je další výtečník ale on vůbec nemá k Viktorce žádný vztah jenom v Plzni žije, ale k předsedovi dopomohl Peltovi, kterého nominovala Sparta. Já už to komentovat víc nebudu, možná mojí oblíbenou plzýnku neminete tzv. zasloužený trest. Myslíš, že jsem zaujatý, možná i trochu jo, ale ohledně mistrovské sezóny ti napíšu, že jsi totálně mimo. V té sezóně jsem viděl všechny zápasy Plzně i Sparty a můžu ti říct, že rozhodčí mnohem víc tlačili Spartu, on totiž ty rozhodčí v té době jmenoval ještě jakýsi sekretář Krula.Jenže ty tohle stejně budeš považovat za blud. A až mi rozepíšeš ty zápasy, kdy jak píšeš Plzeň kopala téměř v každém zápase skutečně neoprávněnou penaltu a ČK navrch(já si ty zápasy ještě pamatuju), tak se můžeme seriózně bavit. Jinak právě v této sezóně přišla Plzeň díky rozhodčím skandálně až o 5 bodů. Vyrovnávací gól před půlí na Bohemce + neofsajd asi o 2,5 m v poslední minutě na Slovácku znamenal jedním rozhodnutím -2b. Jednou možná pochopíš, že tohle je snad nevykonstruovanější kauza, alespoň pro mě co sleduju fotbal min. 25 let. To už ale bude českej fotbal v zaslouženejch troskách. A na ty prokazatelně připísklé věci stále čekám, ne že by se taky něco nenašlo. Jinak třeba jsem se taky dočetl, jak Slavii teď doma s Plzní rozhodčí neskutečně řezal, škoda že nepustil třeba ten neofsajd při něm běžel Bakoš sám na bránu a byla tam ještě jedna taková situace atd. Prostě Plzeň bude muset z kola pryč, vždyť se na to fakt nedá dívat. A víš co je největší vtip, že pokud náhodou ty situace z mistrovské sezóny vyšťouráš, tak drtivá většina z nich bude naprosto nejednoznačných a právě v těchto zápasech i když to jednoznačné nebylo nakonec Plzeň stejně nezvítězila a tzv. spravedlnosti bylo učiněno zadost. A mimochodem, až to možná ty neskutečné podfuky z minulé sezóny prasknou, tak Plzeň loni skončila stejně nakonec 3., ale o tohle vůbec nejde.