No napsal jsi to pěkně, hokejem samozřejmě myslím Evropu, pro mě taky stěžejní je KHL (myslím, že je to vynikající liga, jen zatím neměla takovou propagaci a taky ten náš ambivalentní vztah k rusům možná její popularitu trochu snižuje), opravdu to chce jen se nebát jít proti tý silný 4ce jako Kazaň, Omsk, Atlant a Ufa + CSKA, Petrohrad apod, a občas prostě věřit nějakým Chabarovskům, Novgorodům a Balachšinám Bylo trochu problematický se tam zorientovat, hodně týmů a taky je potřeba počítat s těma přesunama týmů k zápasům často přes celou širou Rus, že dlouhá cesta může být ovlivňující faktor, ale je pravda, že když se to povede, a hlavně člověk sleduje výherní série favů který prostě skončit musí, tak to jde do plusu, rozhodně sám mám pořád strach dát každýho doga, kterýho vidím, klidně někdy i kolo dvě počkám. Třeba Omsk donedávna v hrozný krizi a sázkovky na to příliš nereagovali a pořád je měli jako 1.5 fava, tak to potom proti nim nehraj, že jo. Hrozně bych ocenil nějaký stránky, kde jsou fakt sestavy, zranění apod, to by bylo ještě o něčem jiným, ale asi bych musel kvůli tomu oprášit azbuku a naučit se rusky. Jinak Finsko mi uniká kvůli přílišný jazykový odlišnosti, nejsem schopen se zorientovat ani v těch pár klubech, co tam jsou, ale dost hraju Švédsko, i když to je hodně nevyzpytatelný a spíš na něj doplácím, dlouhodobě. Hodně mě dostalo jak se tam během dvou měsíců zamíchalo tabulkou a některý týmy ze špičky smrdí u dna a naopak, zas to samý, těžkej favorit, co najednou 6x za sebou prohraje a sázkovka zareaguje jakž tak až u pátýho zápasu. Bohužel při třetí prohře "bývalýho" fava už si říkáš to přeci není možný aby šli zničeho nic takhle do kopru a prostě se bojíš jít dál proti nim, a jen nasraně sleduješ, že prohajou ještě třikrát, pak přijde jedno usmolený vítězství za kterým tušíš novej start a je následovaný dalšíma třema prohrama, což jsi samozřejmě už nesázel ani v divokým snu . NHL je podle mě přeceněná záležitost a hraju jí jen okrajově, spíš mi na ní celkem dobře funguje intuice, tak párkrát do týdne si dám nějakej zápas, ale tam mi narozdíl od Evropy statistika fakt moc nepomáhá, to je opravdu víceméně intuiční záležitost, u mě. Ale už mě napadlo v souvislosti s Emirovým experimentem udělat to tak, ale dávat pouze takhle vysoký kurzy, jestli v tom hodnota je. Občas se zdá že jo, ale fakt jsou to hrozný vlny, tak těžko říct. Možná začátkem příští sezony, pokud to bude ještě aktuální. Řecko je mi sympatický, basketově, jediný z evropských lig, kde jsem neprotekl, ale s totals se celkově nechytám, není to moje doména. Tenis mě taky totálně míjí, ale je pravda, že poslední dobou ho trošičku pokouším, mít na fóru někoho jako František, tak tenhle sport asi úplně ignorovat nejde (i když skreč je poměrně častá věc a celkem mě děsí, není dobrý, když to visí na jednom hráčovi co se může zranit nebo kterýmu může nedejbože rupnout kdykoliv uprostřed zápasu v kouli protože na něj z hlediště systematicky někdo bučí a řekně si že to balí a jde domů). No a jak jsem psal, NBA si užívám protože je to pro mě basketově první celá sezóna, ale moc se těším na baseball, stejně přes léto nebude moc co sázet tak chci do něj jít fakt do hloubky, sice doteď pořádně nechápu o čem tam hra vlastně je (nevím, jestli je nutný zkusit jí pochopit kvůli tomu, abych mohl být úspěšnej, nějak co jsem pochopil tak důležitej je nadhazovač a kdo je na pálce, ostatní jsou statisti )), ale cejtím tam velikej potenciál, není remíza (to považuju jako bývalej "fotbalák" za neocenitelný) a je k tomu velká spousta materiálů a narazil jsem i na nějaký systémy jak sázet totals, jen se mi ten odkaz vymazal ze záložek před pár měsíci, pohledám to znova jakmile to začne být aktuální. Hodnota se dá holt najít všude, ale ty informace jsou často neocenitelný, i když někdy ani ty nemusí nic znamenat, ale dlouhodobě myslím, že je důležitý je mít. Uf, tak nevím, jestli tohle už není v rámci Eurobasketu pořádnej off-topic