Citace Původně odeslal pat
Dnes jsem se registroval a opravdu od dnešní pulnoci pro Bonus 2000 bodu je potřeba vložit 2000kč.Včera jsem byl línej. mohlo to být za "kilo"....ale ono je to jedno hlavně že připíšou zbytek se prosází nebo vybere zpět
Jenomže jsem se zaregistroval vložil 2000kč ale dorazilo my jen 100bodů...??
Takže jsem zavolal na zákaznickou linku a že my prý ?? dalších 1900 bodu dorazí během týdne.Že je tech registrací strašně moc a vše se zadává manuálně???/tak my to bylo řečeno/
Tak uvidíme
VSTUPNÍ BONUS 2000 BODŮ

Termín akce: 9. ledna - 31. ledna 2009

* Pravidla akce: Každý nově zaregistrovaný hráč (dokončená registrace) dostane na své Bodové konto Klubu SAZKA odměnu ve výši 2000 bodů.
* Akce je uspořádána pro nové členy Klubu SAZKA, kteří při registraci vloží na své Peněžní konto Klubu SAZKA jednorázově minimálně 2000 Kč. Termín akce je do 31. ledna 2009.
* Každý člen může vlastnit pouze 1 členství!
* Výběr bodů se řídí obecnými pravidly Statutu Klubu SAZKA.

2000 BODŮ ZA PŘEREGISTRACI

Termín akce: 5. ledna - 31. ledna 2009

* Pravidla akce: Každý zaregistrovaný hráč, který se dostaví na sběrnu SAZKA, a.s. a uskuteční přeregistraci obdrží na své konto jednorázovou odměnu ve výši 2000 bodů.
* Akce je uspořádána pouze pro členy Klubu SAZKA, kteří se zaregistrovali nejdéle do 4. ledna 2009 včetně a při přeregistraci vloží na své Peněžní konto Klubu SAZKA jednorázově minimálně 100 Kč.
* Termín akce je do 31. ledna 2009.
* Každý člen může vlastnit pouze 1 členství!
* Výběr bodů se řídí obecnými pravidly Statutu Klubu SAZKA.
me se zda ze retro zmenili podminky u toho druhyho bonusu, je to tak nebo ne?? archiv google ma bohuzel uz jen dnesni stranku

vitam papoušíka na foru!