Zobrazují se odpovědi 1 až 4 z 4

Téma: Capitala World Tennis Championships

Capitala World Tennis Championships

Tak nějak koukám na to finále a zdá se mě to naopak mírně pro Andyho,viděl jsem ho druhej set z Blakem a hrál fakt výborně,sice je to exhibice ale sou tam slušný peníze vítěz má 250 000 Usd

Na pinu to vylezlo na 2,5 tak já to zkusím
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

Re: Capitala World Tennis Championships

No pokud bude tohle předvádět Murray dále zřejmě má našlápnuto na světovou 1. Slovenský komentátor to poslal skvěle:
    " Rafael Nadal hrá skvele,nelze mu nič vytknuť,ale Andy Murray je dnes pobozkaný pannou zázračnicou"

Murray 6:4 5:7 6:3
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

... bylo to hodně vyrovnaný a rozhodlo pár balonů, osobně jsem čekal, že už to Nadal dotáhne, Murray mi přišel přeci jen nalomenej na začátku třetího setu poté, co ztratil druhej, nicméně oklepal se a znovu to otočil... Každopádně hezkej zápas na začátek sezony... A gratulace k tipu, viděls to správně, já před začátkem nesázel nic a v průběhu Nadala za kursy okolo 3, když byl set dole...

nj chvilku to vypadalo na Nadala ale jak Murray uhrál na 3:3 ve třetím po několika shodách a myslím že v tom gamu dal bud jeden nebo žádnej první servis už sem mu hodně věřil

Podobná témata

1. IAAF World Championships Berlin 2009
    By kiri in forum Ostatní sporty / Other sports picks
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 26.08.2009, 11:09
  2. FIVB World League 2009
    By kiri in forum Ostatní sporty / Other sports picks
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 18.07.2009, 20:56
  3. 2009 World Hockey Championship
    By kiri in forum Hokej / Ice hockey
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 07.05.2009, 01:01
  4. European Speed Skating Championships 2009 (Heerenveen)
    By koeman in forum Ostatní sporty / Other sports picks
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.01.2009, 00:30
  5. 2009 Ladbrokes.com World Championship
    By Frantisek in forum Ostatní sporty / Other sports picks
    Odpovědí: 62
    Poslední příspěvek: 05.01.2009, 15:37

Pravidla přispívání