U bwinu hraju z jednoduchého důvodu a už jsem to tu někde i psal. V počátcích sázení jsem tam něco málo nechal, což by mi nevadilo, ale vadí mi jejich agresivní marketing, tak jsem se pouze z podstaty věci rozhodl, že to postupně získám u nich zpět i s úrokem a nebude to jenom na remízách v hokeji. I když kurzy nemají nic moc(na druhou stranu jsou i mnohem horší), tak když člověk hledá tak najde příležitosti, kde se aspoň trochu blíží těm nejlepším: mám na mysli AH na basket, dogy na tenis a třeba i remízy na hokej. Tato sezóna je v remízách zkušební, proto pokud by z toho něco trochu bylo tak samozřejmě od příští sezóny bych to sázel za větší vklad v nejlepších kurzech. Dávám si zatím takovej handicap![]()
Asi nejsem skutečnej profík, protože ne vždy hraju v nejlepších kurzech. Stále ještě jsem ale ve fázi tvorby banku a pinna mi naprosto dostačuje. Mně prostě stačí, že v 80% procentech případů mám stejně nejlepší kurzy a pokud ne, tak zase nevidím takovej rozdíl jestli občas vsadím za 1,952 když jsem někde jinde mohl mít např. 1,99. Jedu ve vysokejch objemech a jeden případnej winner tyhle kurzový rozdíly spolehlivě smázne![]()

Odpověď s citací