Nemyslím, že to je jen podle zemí, mě poslali 25% do 1500 czk
Nemyslím, že to je jen podle zemí, mě poslali 25% do 1500 czk
Je to podle předešlé aktivity. bet365 tohle dost filtruje a když máš větší obrat, tak máš větší bonus. Každopádně je to individuální.
v pondelok klasika bonus live stavka na zapas Manchester City - Liverpool
Inak ešte platí, že pre overenie je možné zaslat na support kopiu občianskeho preukazu napr. s vypisom z účtu ? Alebo to už neakceptuju ? Ak ma niekto nedávnu skusenost napíšte.
prisli vam maily ohladne tych bonusov k startu premier league? mne iba ta trapna live stavka vsade...
U mě to bylo tuším "ke startu sezóny" a na mail to přišlo
chlapi dnes 10€ free bet na man-u
Klasika 10 euro freebet na Premier League tentokrát dokonca dvakrát.
21.12. Liverpool - Arsenal
22.12. Stoke - Chelsea
Opat freebet 10 E , 29.12 - Liverpool - Swansea
Nevim, co se deje, ale dalsi freebet: 1.1. Stoke - ManUtd 300 CZK
Jsou vánoce ☺ co by se delo , jinak je bet365 jednim ze sponzorů Stole - maji jejich logo na dresech.
Stole nebo StokeBet365 je primo nejvetsi soukromy zamestnavatel v Stoke on Trent, coz je mesto asi jako Brno. Takze to dava smysl.
Gambling feels like endless ejaculation
To je to prediktivní psaní na android tablete, všetko som opravil až na to najdoležitejšie. To som o bet365 ani nevedel, musí to byť docela masivná centrála ak sú najvačším zamestnávateľom v meste.
Myslel jsem spis to, ze najednou jsou 4 Freebety za ani ne 14 dni, asi fakt ty vanoce![]()
BET365 Stávka naživo na Man City vs Barcelona vo výške 10 EUR 24.02.2015 klasika.
live free bet PCG Barca 15.4.2015 10€
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |