Přiznám se, že o mobil na 2 simky jsem se též zajímal a konkrétně o ten samsung, nicméně dočetkl jsem se, že to taky není žádná výhra... Údajně ta funkce 2 sim funguje naprosto super a bez problémů, ale jinak ten telefon je nic moc... Osobně preferuju Ericssony, mám už několikátej a jsme moc spokojen, bohužel na 2 sim zatím nedělají ... V současnosti používám oskarovu SIM 2v1, kdy jsou 2 čísla na jedné simce, z nichž ale pouze jedno je vždy aktivní (a to druhé je napevno přesměrováno zdarma), takže hovory může člověk přijímat na obou současně, volat lze ale pouze z čísla právě aktivního, pokud chce člověk změnit aktivní číslo, musí telefon v podsatě restartovat, což je dcoela opruz a nikdo mě na něj dopředu neupozornil, ač jsem se o to docela zajímal, ještě větší problém je s tím, že tím přepnutím se smaže seznam přijatých a nepřijatých hovorů z paměti telefonu (zůstanou pouze hovory odchozí se smazaným údajem o času hovoru), takže tohle řešení moc nedoporučuju... Teď mě napadl ještě dotaz k těm telefonům na 2 simky, jaké je jejich použití s handsfree sadou, je i v autě člověk k zastižení na obou číslech nebo se přihlasí pouze jedna simka? Tohle je pro mě docela zasadní a hlavní důvod, proč jsem 2 telefony vyměnil za simku 2v1, takže pokud někdo ví, za odpověď budu vděčný...