To, že jsi se nesetkal s případem, kdy v kamenné sázkové kanceláři byl i navzdory MP lepší kurz než později na internetu, v žádném případě neznamená, že se tak neděje. Např. v NBA, která je vypisována s předstihem a jsou k dispozici kurzy na dva dny dopředu, to není až tak výjimečné. Stačí jenom, aby mužstvo hrálo dva dny po sobě a v prvním utkání se např. zranil důležitý hráč atp. Zatímco doposud měly kamenné sázkové kanceláře čas reagovat do začátku otevírací doby a kurz upravit, teď tuto výhodu ztratí. Podobné situace mohou nastat v MLB při změně starting pitchera, kdy české kamenné sázkové kanceláře jsou specifické tím, že v takovýchto situacích není sázka void. Takže tvé tvrzení, že ti tuzemská sázková kancelář navzdory MP nikdy nenabídne lepší kurz, považuji za odvážné - zpravidla ne, ale výjimky budou.Původně odeslal Gintonic
V souvislosti s betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairem jsem si nevšiml, že by např. v polovině týdne byly trhy na víkendová fotbalová utkání ve všech soutěžích až tak likvidní. Že by bylo možné sázky kombinovat apod. U Pinnaclesports jsou v polovině týdne vypsané jen základní AH, což je určité omezení. Tím se dostávám k tomu, na co jsem reagoval původně. Aby jsi označil každého, kdo se k tuzemským sázkovým kancelářím na internetu nestaví tak odmítavě jako ty, za naprostého hlupáka jen na základě své osobní zkušenosti, mi přijde trochu nadnesené. Ale pro mě za mě, když si to myslíš, vymlouvat ti to nebudu.

Odpověď s citací