Že by na něm byly závislé, to si určitě nemyslím.. Tam je to jen o tom, že se nechtějí vzdát něčeho, co jim přináší spoustu peněz navíc. Vždyť by byly sami proti sobě.. Podívejte se na sázkovky na netu, manipulák nemají a krásně prosperují. Stačí se jen podívat na jejich inzerci v médiích.. Reklama na netu a v TV stojí raketu a oni tam jsou pořád a v čím dál větší míře.. O tom, že mi připadá, že každým rokem je stále více překvapivých výsledků, radši ani mluvit nebudu.. A co se týče toho Eura a Olympiády.. I kdyby náhodou musely v průběhu těchto událostí vyplatit větší obnosy peněz, vzhledem k jejich obřím ziskům z ostatních měsíců je to nijak neohrozí. Podle mého názoru takováta tisková prohlášení, že někdo vyhrál během Eura milion apod., je jen komedie.. Na tyhle události lidé vsadí tolik peněz, že příjmy sázkovek zcela jistě převyšují výši vyplacených výher.. Obzvlášť, když všichni nakládají své úspory na naše reprezentanty..
Také jsem dost zvědavý, s čím ty naše kamenky příjdou a jak budou schopni konkurovat zahraničním společnostem. Osobně si nedokážu představit, že by někdo kvůli nim odešel od Pinnacle, nebo betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu..
Oslovit a popř. i přetáhnout uživatele Pinnacle a betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu apod. se jim asi určitě nepodaří. Co se týče ostatních sázkovek, jako Bwin, Bet365 atd., i tam to budou mít dost těžké. Lepší livebetting, než Bwin, nebo Bet365 mít stoprocentně nebudou (jestli vůbec nějaký budou mít, jako že asi ne).. Opravdu nevím, co mohou lidem v této oblasti nabídnout, aby je oslovili.. Snad osloví jen ty nové, neznalé a ustrašené, kterým vštěpí do hlavy, že zahraniční sázková kancelář je něco špatného, nebo já nevím.. Jedna nepatrná výhodna oproti zahraničním sázkovkám mě ale napadá.. peníze si budete moct vyzvednout v podstatě ihned na pobočce a nebudete muset čekat na nějaký převod.. Stejně tak máte téměř 100% jistotu, že své peníze dostanete. To se v případě některých zahr. sázkovek říci nedá.. I na to můžou a asi i budou při získávání nových klientů hrát..

Odpověď s citací