Samotné navyšování je cesta do pekel, protože jednoho přijde série, kdy netrefíš třeba 12 i víc zápasů po sobě... Tohle vychází třeba i několik let než to skončí bankrotem. Moje velká chyba, žejsem něco takového vůbec zmínil. Když už jsme tedy u toho: moje další série byly navrženy tímto způsobem, protože se jedná o kurz 4,00. Konkrétně hypotetický příklad: Základní vklad je 100. Udělám 10 sázek na nuly a mým cílem jsou 3 nuly. Pokud trefím míň jsem ve ztrátě. Neustále jedu každý den dál za 100, takže se mi postupně utvářejí další série, tedy 11-20, 21-30 atd., kde je pořád cíl 3 z 10. Protože v sérii 1-10 jsem trefil pouze např. 1 remízu, vznikne mi ztráta -600. Ta ztráta je buď -200 , -600 nebo -1000. Další den tedy vedle toho že jedu neustále základní variantu za 100 vsadím 1 nulu za 200. Pokud vyjde +600, pokud ne další den opět za 200, pak opět 200, pak už je to za 400, 400, 400 atd. Pokud na úrovni 2 trefíš nulu až na 3.pokus pořád jsi +200. Je zde samozřejmě možné diskutovat jestli jsou ty hranice stanoveny správně, to už je věc názoru. To navyšování je pouze obezlička, protože pokud to pojedeš na plocho a budeš ve ztrátě, tak tvoje tipy evidentně nemají hodnotu a neměl by člověk v tom pokračovat. Znovu opakuju, tohle je dlouhodobě cesta do pekel. Jde s tím kalkulovat pouze pro případ, že krátkodobě hřešíš na to, že ta série nepřijde. Dlouhodobě jednou přijde. Člověk, který si nemůže dovolit prohrát celý bank, tak tohle nikdy neudělá. Na druhou stranu mi to přijde možná lepší než nějaké akovky, kombinátory. Dokážu si představit, jak člověk tohleto dává v Tipsportu a každý den má aspoň na pivo, ovšem pouze dokud to vychází
Takže já pojedu celou sezónu flat protože chci zjistit jestli dokážu najít hodnotu.

Odpověď s citací