Jak to vidím dál:
Tuhle sezónu beru jako experiment. Vše sázím na bwin. Nehraju to za drobné, ale je jasné že moje normální sázka je za mnohem víc. Ta bilance mě trápí snad jen proto, že to zveřejňuju tady. Jak jsem odpovídal Koemanovi, bilanci bych si chtěl vybarvovat zelenou barvičkou a to minimálně v blízké budoucnosti skutečně nebudu.
Naposledy nejzákladnější statistika:
počet remíz/celkový počet zápasů a v závorce je údaj, jaký by člověk musel mít kurz pokud by nasázel naprosto všechny zápasy aby byl na nule
sezóna 08-09(ke včerejšku): 89/349=25,5%(3,92)
07-08: 272/1230=22,1%(4,52)
06-07: 281/1230=22,8%(4,39)
Je tedy samozřejmě jasně vidět, že jako vždy je výhoda na straně sázkovky. Ale stále si myslím, že je možné získat převahu na svou stranu. Remízy bych chtěl vést celou sezónu. Pokud se ze současných tragických čísel dostanu na konci někam k +20 , +30 jednotek, začnu se tomu od příští sezóny věnovat se vší vážností, tedy i nákup nejlepšího kurzu atd.
Dál jsem se rozhodl udělat jedinou rozumnou věc:
Na martingale samozřejmě zapomenout. K různým formulacím jsem se vždycky stavěl rezervovaně, teď jsem dokonce jednu vymyslel. Není to samozřejmě špatně, ale formulace musí pouze zhruba napovědět, na které zápasy se zaměřit a je třeba třídit dál. Klasika: každý zápas poctivě zkoumej, jestli je reálná možnost remízy(uznávám že v tomto případě je to dost těžké) a nějaké zevšeobecnění měj pouze jako pomocný nástroj. Názory jako i horké tipy na plichty vítám