Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 22

Téma: Cashpoint

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    sakra to jste mě moc nepotěšili, zrovna jsem na ten bonus koukal a říkal si, že tak velkej bonus nabízí v dnešní době málo sázkovek. Potom co jsem si přečetl vaše zkušenosti se mi do toho teda moc nechce, mě stačilo ted to terno najít nějakej rozumnej kurz u Partybets na vybrani bonusu. Budu o tom ještě přemejšlet ale těch 100E je vážně lákavých.
    Starting over isn't crazy. Crazy is being miserable Crazy is pretending to be happy. Pretending that the way things are is the way they have to be for the rest of your life.

Je to na tobě. Kdyby to bylo na mě, tak je to jasný NE! A jestli tě lákají 100E bonusy tak si vyskalpuj betx.sk pokud ještě nemáš, od kurzů 3 tam nemají MP a limit je 350 éček na každou sázku pokud vím, nebo aspoň když sem to skalpoval na začátku září tak to tak bylo. Stačí vsadit 100 euro, dostaneš bonus 100 euro, vsadíš ho a nashle.
    Myslím, že by se hodil nějakej seznam, kde se dá v poslední době skalpovat aby si to člověk mohl porovnat, vyskalpovat na co zapomněl a neskalpovat kde to ostatní nedoporučují (Cashpoint ).

Podobná témata

1. cashpoint-sazka.cz
    By JIRKAHOMOLA in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 13.08.2009, 23:48

Pravidla přispívání