Ještě přihodím poznatek k mBank, nesouvisí to úplně se sázením (ale do jisté míry může) a třeba to někoho bude zajímat...

mBank nabízí výběry z bankomatu v zahraničí zdarma, tak mě zajímalo, v jakém kursu se provede zúčtování, jestli náhodou nemají ty nulové poplatky zohledněné v kursu, takže jsem nedávno zkusil vybrat pár eur v Rakousku a kurs byl 27,20, což není nic hroznýho, ten den byl kurs ČNB 26,60 (deviza střed) a kursy valuta prodej se motaly práve okolo těch 27,20. Pro srovnání, jaký je rozdíl v kursu při výběru hotovosti a platbou u obchodníka jsem stejnou kartou vzal i benzín a k mému překvapení i tato transakce byla zúčtována v kursu 27,20, což už úplně ok není, takže pro Ty, kteří ke vkladu peněz na sázkové účty používají kartu, tak je vhodnější použít kartu z jiné banky... I když, teď mě napadá, pokud by se touto kartou i peníze stahovaly zpět, může se nevýhoda otočit ve výhodu, nicméně je to asi jedno, ti, kteří točí velké objemy peněz, používají spíše el. peněženky a u menších sum ten rozdíl bude zanedbatelný... Jen pro úplnost, ve stejný den jsem v jiném obchodě platil kartou vydanou KB a tato platba proběhla v kursu ČNB 26,60 Kč/euro...