Zdravím, jsem tu čerstvě zaregistrovaný, ale přiznám se, že tohle fórum už nějakou chvilku sleduju a snažím se pobrat co nejvíc.... Jsem asi ve srovnání s většinou přispěvovatelů velký začátečník nejen co se týče zkušeností i kapitálu co trénuje na Expektu. Napadlo mě že zkusím občas okomentovat pár tipů zde tak nějak po laicku... Snad to nebude úplně od věci...

Ke včerejším zápasům, musím říct, že jsem taky čekal zakopnutí některého z domácích favoritů, jen jsem nevěděl který Říkal jsem si Alexander the Gr8 se třeba ještě neprobudí tak vsadím spíše na jistotu na rangers. No a jak to dopadlo víme všichni...

Dnes to na první pohled vypadá (i podle kurzů) že by téměř vše měli vyhrát domácí favorité (snad až na dallas a phillu)...

Mě se dnes líbí Detroit proti Pitsburghu- doma doposud hrál trošku hůř než venku a když vyhrál tak v prodloužení, teď by snad mohl vyhrát v normální hrací době (a Hossa v to tam roztočí

Další zápasy o kterých uvažuju jsou jedničky na Montreal (s Ottawou a San Jose (s Nashvillem) popř. dvojka na Dallas (s L.A.) ten už se přece jen musí chytit.