Tak dneska to vypadá na 0-4Už nesázím nic, není dobrá konstelace...
Pravdě blíž je samozřejmě Orbi. Jajine, všechny bonusy, které jsem kdy na rekreačních získal, tak jsem je prohrál(zhruba 5 sázkovek). To bylo na počátku. Pak jsem začal hledat možnosti, jak dlouhodobě jít do plusu. No a to už je éra sázení výhradně na Pinnaclu. Zatím jsem ještě ve fázi tvorby banku. Až toho docílím, tak přeleju část prostředků do max. 5-7 profi sázkovek. Zde samozřejmě nepohrdnu maximálním vstupním bonusem. Rozhodující je ale samozřejmě kurzová hladina. V tom okamžiku zredukuju i počty soutěží a sportů na které sázím a půjdu definitivně víc do hloubky. Někdy před půl rokem jsem se naposled nechal zlákat klasickým bonusem bwinu, myslím že to bylo nějakých 500 kč asi k narozeninám nevím už přesně, bezcílným sázením jsem se dostal někam na 2500 a nevěděl jsem co s tím dál, podstupovat složitost výběru se mi na tuhle částku nechtělo. No a ruleta(normálně vůbec nehraju) to vyřešila za mě. Pikantní bylo že mě nenechala vyhrát ani jednou. 5x sázka na barvu s navýšením a bank byl pryčOd určitého okamžiku se prostě rekreační stávají celkem nezajímavými. Konkrétně na bwin si ale ještě jednou udělám čas
Nejde o to, že jsem tam na počátku nechal nějaké peníze, to bych v klidu skousnul. Rád ale speciálně oberu někoho kdo si zakládá na propracovaném poměrně agresivním marketingu a k dosahování zisku si vybírá snadné terče. To už tam ale přesunu slušnější sumičku a nějaký vstupní bonus mě nebube zajímat. Abych bwin jenom nehanil, jsou i horší sázkovky.

Odpověď s citací