Citace Původně odeslal Gigi
Pokud platíš/posíláš peníze do SK kreditkou, tak bance žádné poplatky neplatíš - pouze se přepočítá kurz dle jejich sazebníku pro ten určitý den - většinou ho přepočítavájí nevýhodným kurzem pro tebe. U bank. převodu záleží na podmínkách tvé banky.
Souhlas, žádné poplatky za konverzi tam nejsou, dokonce myslím, že ani ten kurs není nijak nevýhodný, každopádně je to deviza, nicméně si nejsem jistej jestli střed nebo prodej... Možná záleží i na konkrétní bance... Nedávno se mi tedy stalo, že jsem chtěl vsadit příležitost, která nebyla téměř nikde vypsána a nejlepší kurs jsem našel u BAH, takže ačkoliv jsem o nich neslyšel nic moc dobrého, přesto jsem si tam účet otevřel a peníze vkládal kartou, sázkový účet jsme si otevřel v CZK a ty hovada mi to z korunového účtu stáhli v eurech a za převod zpátky na koruny si naúčtovali právě poplatek za konverzi, nicméně to je postup této konkrétní sázkovky, slušná by tohle neudělala... Dosti běžný je tedy poplatek za vklad kartou 1-2% z vložené částky, ale tomu se nijak nevyhneš, tím že si založíš devízový účet, osobně si myslím, že to nemá cenu zakládat, že lépe Ti poslouží normální korunový....