sem po velmi dlouhe dobe kouknul na specialtip.com a zda se ze umira; lidi jsou naprdli a snad si tam nejak prizpusobuji vysledky...
sleduje to nekdo? co je na tom pravdy?
sem po velmi dlouhe dobe kouknul na specialtip.com a zda se ze umira; lidi jsou naprdli a snad si tam nejak prizpusobuji vysledky...
sleduje to nekdo? co je na tom pravdy?
Gambling feels like endless ejaculation
já to jakž takž sleduju, od Nového roku zrušili pro rekreační sázkaře zajímavě honorovanou soutěž a přestali k tipům psát zdůvodnění a úspěšnost šla dolů, že by si vyloženě přizpůsobovali výsledky, to jsem nezaregistroval, spíš že tip zvláště nevýherní zůstává klidně několik dnů nevyhodnocený, prostě přístup už je evidentně laxnější, sami se v komentářích několik vyjadřovali, že je to moc nebaví, odrážet neustále útoky lidí ve chvílích, kdy se nedaří, měli na jaře relativně delší neúspěšnou sérii, poté se ještě zvedli k naopak velmi úspěšné snad 8-10 tipů ok, no ale od té doby to šlo dolů, je to asi logický vyústění situace, chápu, že se těžko v jejich situaci hledá motivace.. Jediný, co jsem zaregistroval, že snad nešel vsadit nějaký tenisový hcp nebo něco podobnýho a oni si ho započítali do výher, ale to bylo tvrzení proti tvrzení, je možný, že šel vsadit třeba jen krátkou dobu a kurs spadl nebo něco podobného...Původně odeslal Orbital
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |