No dobrá, téma je mimo mísu, ale už se taky tak těšíte? Tuto sezonu to bude velký, metodou pokusů a omylů jsem vypiloval systém, od kterého si slibuji opravdu hodně. Nejsem si jistý začátkem sezony, ale od ledna to pofrčíUž aby tady byla zima.
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
NBA v srpnu, to je dobry![]()
ja jsem rad ze je klid, po letetch si uzivam klidu, leta, fetu a tak vselijak![]()
myslim, ze proto to vsichni delame, nebo se mylim?
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nCRiL1BgOT0:2nzpg9p1]Leto[/youtube:2nzpg9p1]
na NBA v tomhle roce se zas tak moc netesim, je to spousta prace... kazdopadne bude z Brazilie
tak o jaky system jde, esli to neni tajny, at muzem padnout udivem na zadek, nebo se zasmat![]()
Gambling feels like endless ejaculation
ten link, to je asi nějaká freečková akce, co?! Zrovna zvažuju odjezd na SOL do pardubic, už jsme to odpískali kvůli počasí, nicméně s přicházejícím večerem začínám mít roupy a Tvůj odkaz je ještě podpořilPůvodně odeslal Orbital
![]()
Teda ty draci nebo co to je na těch stožárech, ještě že tam nejsem, jak se znám tak bych se zhulil a snažil se to nějak dostat dolů).
Můj post byl klasická opilecká pýcha křížená s nedočkavostí, dnes tedy jen střízlivě a nedočkavě. O kriteriích výběru tipu raději nebudu mluvit nějak konkrétně, jsem ješita který nemá rád když se mu někdo smějePůvodně odeslal Orbital
Je to vážený průměr různých zdrojů, moje know how je v tom, kdy který názor respektovat víc. Pokud to bude fungovat (a to sakra musí), budu sem pochopitelně přispívat.
Orbi, co ta Brazílie? Nechal ses najmout jako drvoštěp do pralesa?![]()
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
ne, jedu se tam tak nejak podivat, vypada to ze ty party tam jedou nonstopuvidime jaky to bude mit vliv na yield
![]()
btwse dela tak ze kliknete na quote na zacatku a na koncicitace
kdo to tu ma furt opravovat![]()
jinak je to festival Ozora (kousek od ceskych hranic, nastesti nikdo z cechu ho nezna, a prave proto je tam takova pohoda), byl sem tam s kolegou sklenarem z fora zde a kombinace hub, extaze a huleni me vystrelila vzhuru a dopredu k nove spolecnosti lasky a inteligence, takze jiste chapete, ze tady v tom blbym bordelu uz vydrzet nemuzu![]()
Omlouvám se, pořádně jsem nevěděl, jak se to používá, tak jsem to někdy náhodně trefil a někdy ne...btw citace:
citace
se dela tak ze kliknete na quote na zacatku a na konci
kdo to tu ma furt opravovat
V Maďarsku jsem na fes?áku nikdy nebyl, nicméně už z více stran jsem slyšel na maďarské party pochvaly, a? už vyhlášený Sziget nebo i budapešstký klub Flort, všechno jsou to tedy asi komerčnější akce, než na které jezdíš Ty... Každopádně z toho videa, co jsi pastnul, to vypalo lákavě, pokud v budoucnu hodíš odkaz i na nějaká videa z brazilských či jiných tanečních akcí, rád na to mrknu, tyhle národy se opravdu umí bavit, tak věřím, že akce tam mohou být opravdu super...jinak je to festival Ozora (kousek od ceskych hranic, nastesti nikdo z cechu ho nezna, a prave proto je tam takova pohoda), byl sem tam s kolegou sklenarem z fora zde a kombinace hub, extaze a huleni me vystrelila vzhuru a dopredu k nove spolecnosti lasky a inteligence, takze jiste chapete, ze tady v tom blbym bordelu uz vydrzet nemuzu
ty vole![]()
o rok urobime sazkarske party na ozore a dovtedy aj ja sa naucim po cesky. aspon po slovensky![]()
uz je na case![]()
vyborna kombinace, misto extaze jsem sice zaradil pivko ale lital jsem pekne vysokoa kombinace hub, extaze a huleni me vystrelila vzhuru a dopredu k nove spolecnosti lasky a inteligence
na madarsky festy jsem slysel samou chvalu, rozhodne bych se pridal!o rok urobime sazkarske party na ozore
to video je vybornyyy!ja jsem rad ze je klid, po letetch si uzivam klidu, leta, fetu a tak vselijak
myslim, ze proto to vsichni delame, nebo se mylim?
http://www.youtube.com/watch?v=nCRiL1BgOT0
muj prispevek nema sice moc informacni hodnotu, ale aspon jsem natrenoval citace![]()
Discovering magic of BF Trading
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=x4wVCQEUIaU:w1tflgwf]jeste neco z ozory[/youtube:w1tflgwf]
FuzzyHaiku:
lezim s chripkou v posteli
a leto je v prdeli
btw. pri vkladani postu nah0re je utube modul, za to rovnitko se jen vlozi url na utube
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |