Orbi, mám tam chybu. Stále sázím jenom na Pinnaclu. Já šel jednoduchou cestou: někde jsem objevil nějaký kód na volnou sázku u bet-at-home. Pak jsem tam převed pár stovek. To jsem hned zjistil, že je to taková 3.liga. Ale mám je rád za to, že mě přivedli k sázení na netu. Když mě tedy někdy před půl rokem jako mnoho jiných obeslali tím liebesbriefem na bonus z Rakouska, tak jsem jim tam něco poslal. Sranda byla, že jsem se rozhodl, že si vsadím na Bundesligu v házené nějaký total, který jsem objevil na Pin. Nabídku mají opravdu širokou, ale zapomněl jsem, že tohle vůbec nevypisují. Od nich jsem přešel k bwinu. Ale z hlediska toho, co sázím a potřebuju, tak je to taková 2.liga. Tam jsem koketoval s myšlenkou věnovat se sázení víc serioznějš. Info o tom, co zhruba sázení vlastně je bylo v češtině opravdu poskrovnu, tak jsem hledal na cizích fórech. Objevil jsem v té době i nějakou záhadou v té změti odkaz na sázkaře. A to jsem hned věděl, že to je to, co skutečně hledám. A tehdy byl sázkař opravdu v plenkách a na plno věcí stejně člověk musel přijít sám. To není jako dnes, kdy někdo nový přijde doslova k hotovému. Přesto se stejně najdou exoti, kteří přijdou a jejich první příspěvek je že nabízejí tipy za úplatu nebo hledají někoho, kdo se složí na placené tipy. Tuhle demenci nechápu. Já pokud přijdu do nějaké místnosti, tak se nejdřív snažím zjistit, co je tam vlastně za lidi. A kolem sázkaře jsem našlapoval hodně dlouho po špičkách než jsem se odvážil zapojit.A nakonec ani jinam nepíšu nejenom k sázení. Od bwin jsem pak rovnou přešel na Pinnacle. Mezitím jsem si ještě pohrával s myšlenkou rozšířit skromný bank výběrem bonusů z rekreačních. Tuším, že jsem ještě něco poslal Betway a Expekt. Pak jsem, ale dospěl k názoru, že jenom tříštím síly a je to o ničem. Teď máš ten vychvalovaný Pinnacle, kurzy prakticky maximální, tak přichází okamžik pravdy, ukaž jestli dokážeš skutečně něco najít. A ono to šlo. Protože nelítám v oblacích, tak dokonce mnohem líp než jsem si představoval. Pak jsem ještě přemýšlel, že si portfolio rozšířím o pár A sázkovek a podívám se trochu na zoubek i burze. Ale protože live stále nehraju, tak jsem se k tomu nějak pořád nedostal. V některých věcech jsem trochu mimoň. A mnoho věcí neskutečně odkládám nebo si vůbec nevšimnu. Viz jeden mail, který jsi mi poslal a já na to přišel po půl roce a stále dlužím odpověď.
Ad bookmaker Tipsportu: nějaké drama z toho dělal jen novinář. On sám napsal, že má pouze strojní průmyslovku. Dneska už jsou kvalif. předpoklady obecně asi vyšší, ale najít vhodného člověka může být myslím i dost obtížné: mít vystudovaný mat-fyz a navíc hltat primitivní zábavu sport se spíš vylučuje. To je jako chtít, aby fotbalista byl zároveň rychlý, drzý, v obraně dostatečně tvrdý, ale jakmile přeběhne útočnou polovinu, tak se z něj stal kreativní hráč, v šancích zachovává naprostý klid a nezištně přihrává lépe postaveným spoluhráčům. To je trochu fikce. Ale, že by potřebovali až tak ideálního uchazeče si iluze opravdu nedělám. Myslím, že oni jako pozůstatek dob minulých asi i nadále tak nějak ze setrvačnosti skutečně vypisují své vlastní kurzy, aniž by to primárně obšlehávali, ale stejně si musí dávat pozor, aby nebyli v arbu. Ale nechci nějak spekulovat, nic o tom nevím. Jedna věc, mě ale skutečně zajímá. Kdo jako první vypisuje české soutěže: liga fotbal, hokej. Pokud to není česká sázkovka, tak by to bylo dost nelogické.
Jinak povolání bookmakera mi přijde z toho, co se nabízí jako dost atraktivní. Pro mě určitě o pár levelů výš než nějaký analytik v pojišťovně nebo marketingový mág ve firmě na toaletní papír, který skvělým nápadem hajzlpapír s kytičkama doslova převálcoval veškerou konkurenci. U toho být opravdu nemusím.

Odpověď s citací