Pan Dedic je realna figura. Znam ho osobne. Nejsme sice zadni kamaradi, to ne, ale nekolikrat jsem jeho sazku nabiral a nekolikrat jsem jeho tikety vyplacel. Dokonce mi jednou dal velkoryse svou vizitku, abych mu zavolal, kdykoliv budu mit vetsi sumu penez, ze si prijede vybrat par ze svych milionovych tiketu.Původně odeslal karas45
A k tematu Jirkyhomoly a Karase...v kamennych sazkovkach nic takoveho jako zmatecna sazka nebo tak podobne nebylo. Sam si pamatuji, ze jsem nekolikrat na takto zle vypsanych kurzech vyhral slusne penize. V tomto jsem spatroval jedinou a obrovskou vyhodu sezeni za prepazkou v sazkovce. Chyba sice prisla jednou za cas, ale obcas to stalo za to. Tech udalosti a vypisovanych sportu a ruznych soutezi je v soucasne dobe jeste mnohem vic nez pred tremi lety, takze je mozne, ze uz se i kamenky brani upravou v pravidlech.
Ten nekolikasettisicovy spor se tusim stal v MaxiTipu a slo o sazku vypsanou na postup Feyenoordu do dalsiho kola poharu UEFA nebo Champ.League. Kurzy byly tehdy otocene a sikovni kluci si nasazeli Feyenoord v kurzu kolem 6 nebo 7. Sazkovka se branila u soudu a spor prohrala, jak tu bylo spravne zmineno.

Odpověď s citací