Analytik celkem realistický pohled. On by dnes taky už mazání medu kolem huby věřil opravdu málokdo.
Z otázky jak se dá věřit prognózám velkých bank typu Goldman Sachs jsem šel do kolen
Centrální bankéř má realistický pohled. Kde ale byly odhady ČNB na HDP pro letošní rok? Já od stolu plácnul -5%, tito odborníci +0,2%? V rezervách jsme měli nějaké to zlato… Máme ho tam ještě? Nebo tito odborníci dali zase na rady ještě větších odborníků z MMF, World Bank atd….
Na krizi bylo zaděláno delší dobu, ale reálně byla odstartována 11/9 08. Miluju symboliku. Co se vlastně toho dne stalo… Jak o tom informovala média? Hlavně na nikoho nechodit s konspiracemi, ekonomika je takový živý organismus, kde se události dějou tak nějak spontánně…
Že tahle krize bude dlouhodobější min. 5-10 let stagnace se vědělo již před rokem. Ale budou snahy ji urychlit, viz zasedání Bilderberg Group Greece 05/09.
http://www.globalresearch.ca/index.php? ... context=va
A to je již mantra NWO, nové celosvětové finanční architektury, do které chtějí vmanévrovat státy BRIC. Státy BRIC by byly ale hodně naivní pokud by lezly do nevýhodného chomoutu s anglosaskými bankrotáři. Tam jsme dobrovolně nalezli my. Netvrdím, že je to všechno špatně, ale teď přijde odvrácenější část, kdy bude třeba dluhy začít splácet.
Nemusím číst nekorektní webzin, abych si nezjistil, kdo zastává ty nejdůležitější posty ve svět. politice a ekonomice a vzájemné vazby. Jenom neinformovaný hlupák se pak ohání nějakou korektností. Anebo někdo spřažený v žoldu…
Jinak, kdo o těch věcech chce vědět víc, pro mě skvělý autor právě Andrew Gavin Marshall. Ten o tom ví opravdu o trochu víc než já nebo kdokoliv z jakýchsi analytiků.