Jj Orbi má samozřejmě absolutní pravdu,možná by se ale nechaly porušit zásady value betingu třeba v případě že má někdo bank 50 t a opravdu na poslední zápas čeká za drobný vklad výhru 20 mega,tak bych si asi opravdu pujčil a zajistil.Navýšení vkladu z 50 t na 10 mega je celkem slušný.pomíjím samozřejmě technický těžkosti takovýho činu.
pro mě je to jasný,stěžejní je pro mě jištění posledního zápasu v případě že to má hodnotu,tj live.Dneska vyšlo naprosto všechno i věci který jsem nakonec nedal a po solech zbyla sranda akovka
7/23/2009 3:00 AM Multi bet
Andrea Petkovic (GER) - Iveta Benesova (CZE) (2Way - Who will win?) Andrea Petkovic (GER) Petkovic 326.99
Sybille Bammer (AUT) - Ioana Raluca Olaru (ROU) (2Way - Who will win?) Ioana Raluca Olaru (ROU) Olaru
Barbora Zahlavova-Strycova (CZE) - Nuria Llagostera Vives (ESP) (2Way - Who will win?) Barbora Zahlavova-Strycova (CZE) Strycova
Pablo Cuevas (URU) - Philipp Kohlschreiber (GER) (2Way - Who will win?) Pablo Cuevas (URU) Cuevas
Yvonne Meusburger (AUT) - Yaroslava Shvedova (KAZ) (2Way - Who will win?) Yvonne Meusburger (AUT)
Jistit Shvedovou za nějakých 1,3 to bych byl zřejmě blázen že![]()

Odpověď s citací