Tak bohužel až na Clementa tentokrát vše špatně , k Frantovým postřehům... Přiznám se, že o CHardyho vítězství Wimbledonu v juniorech jsem nevěděl, projížděl jsme jen jeho dospělácké výsledky, Gila jsme dával jen díky té kvaldě, tou mě překvapil moc, když vyhrál poprvé, říkal jsem si, že to určitě zazdil Meffert, nicméně když vyhrál i další dvě kola, tak jsem si řekl že to nemůže být náhoda... Hrát jsme ho neviděl, takže k jeho stylu se vyjádřit nemůžu, pouze jak si psal, že je malej, tak podle ITF má 177 cm, což samozřejmě není žádnej velikán, ale úplnej prcek taky ne... Každopádně, vítěze si určil správně Ty, by? zápas neměl tak jednoznačný průběh, jak si předpovídal... K tomu ještě jen maličkost, dnes jsem se díval, jaké jsou kursy na "Tvůj" přesný 3:0 pro Chardyho, prvni, kam jsme koukl byl náš Tipsport s 3,95, pak kouknu na BF a tam bylo cca 2,9 a za 3,0 slo prodat, nicméně nic jsem s tím nedělal, ačkoliv i přes MP u nás a provizi BF by člověk něco vydělal...

Almagro-budiž, antukářem jsem ho nazval možná nesprávně, nicméně myslel jsem tím hlavně to, že mimo antuku žádné výsledky doteď nemá a to je fakt... Můžeš mít pravdu v tom, že časem začne hrát i na hardech dobře, zatím mi ale připadne zajímavější sázet proti němu než na něj... Na zítřek jsem zatím nekoukal, dnešní výsledky mě docela otrávily...