Tak postřehy mi štěstí moc nepřinesly, Mirza proměnila 2 ze 13 bb ve vyrovnanějším zápase než napovídá skóre, Karlovič první set 7-9 v tiebreaku, Schiavone nebyla daleko, Robredo bez šance (sice jsem ho nakonec nevsadil jako jediného, ale napsal jsem to tu veřejně, tak mám za něj zodpovědnost) Nakonec mě aspoň Schiavone +5 gamu "zachránila" včerejší bilanci na -80 eur.
Jinak omluva Ashley, držela se statečně, ale nakonec neudržela, zkušenosti a psychika rozhodly. A jsem rád, že byl na ?těpce kurs jen nějakých 2.7, díky čemuž jsem to nehrál, jinak bych vzhledem k neproměněnému skóre 5-3 30-00 ve třetím asi neusnul... Dost mě překvapil Fish a trochu i Ferrero a číslem dne je každopádně 17 es mé oblíbené Lindsay, brutální číslo vzhledem k tomu jak málo gamů se hrálo...
Dneska ještě počkám na aktualizaci a rozšíření nabídky, ale předběžně z pohledu dvojek...
Hantuchova prohrála s Sharapkou posledních 6 zápasů, kurs by musel být hodně vysoký... Radwanska když zopakuje včerejší výkon, tak Kuzna nebude mít problém jí oplatit porážku z AO... Nedovedu si představit, že Lee vyhraje další zápas (v kursu pod 3 určitě ne)... Canas na Djokovice nebude mít co zahrát... Skoro bych se klonil k tomu, že Blake dnes poprvé porazí Gasqueta, ale za ty kursy nezajímavé... Tsonga je zatím dost podkurs, za cca 2.3 na Pin to v tuhle chvíli není zajímavé, Nadal se od AO každý večer modlí, aby dostal příležitost k odplatě... Ljubicic bez šance... Haas zatím na Pin nevypsán, ale pod 2,5 nezajímavý... Fish za ten kurs taky nezajímavý a Ferrero taky...
Ty kursy jsou zatím dost nízké, větší "value" bude možná v přesných výsledcích, Tsonga 2-0, Haas 2-0...nebo možná Stan s Kuznou do akovky, možná i Hewitt...

Odpověď s citací