No dneska jsem si dobře nechal rozmyslet a kvůli nejasné sestavě (hlavně v předu) nakonec nehrát Mainz(u complu jsem byl bohužel a možná bohudík až po výkopu).Na druhou stranu bohužel kvůli pracovnímu vytížení jsem už nenapsal tip na over a jedničku v Aachen.
Jak tak koukám na neděli (sic to říkám nerad) , ale výhra 1. FC Norimberk v derby nad Augsburk se nezdá nereálná.
Hosté mají v háji :
Benschneider ? stoper , přetržený křižák v koleni
C. Müller ? bek , kapitán, koleno
Mölzl ? defens záložník , nakopnutá holeň
Všichni tři byli v sestavě proti Paderborn v poháru , Benschneider se zranil hned na začátku.Dále chybí Hdiouad (střední záložník) , ten tuším ani nebyl v přípravě a stoper da Costa , všechno hráči pro základ.
1. FC Nürnberg
R. Schäfer - Breska, A. Wolf, Goncalves, Pinola - Mnari - Gygax, Engelhardt - Mintal - Eigler, Boakye
FC Augsburg
Neuhaus - C. Müller, Möhrle, Kläsener, Prettenthaler - Makarenko, Sinkala, Thurk, Werner - Szabics, Torghelle
Kurz na čistou stojí za nic , tak prubnu hcp?
HC/Norimberk - Augsburg/0:1 Tip 1 @ 2,65 e-sazka
16.08.2008 - 14:00 SV Sandhausen / SC Paderborn
Domácí nemají zatím ani bod , hapruje jim obrana , šance si dovedou připravit , ale třeba doma proti Aalen dobrý první poločas nepotvrdili větším vedení?
Hosté mají velmi dobrý tým a výborné útočníky , myslím že zvítězí a v zápase padne hodně branek.Jenže mne straší ta nula na kontě domácích a cosi mi říká , že 2:2 je taky výsledek.Reálnější se mi jeví ovšem výhra hostů 1:3 , 2:4.
No co s tím , už vím ?
Over 2,5 @ 1,7 e-sazka
16.08.08, 14:00
SV Darmstadt 98 ? KSC II
Domácí Lilien podle předpokladů po postupu z Oberligy neudrželi v týmu kanonýra Glasnera jenž odešel do Aue. Odešli také brankář Becker a střední záložník Anicic.
Do každé řady přišli mladší hráči z rezervních týmů Mainz , Nurnberg a 1860 , každý už má aspoň třicet startů v oberlize.V týmu je celkem konkurence , hlavně v záloze a útoku se bojovalo o místo v základu.
Soupeř , rezerva KSC , by mohl být pro domácí tým zdolatelná překážka.Rozpadla se mu loňská obrana nebo? Thorsten Barg , Florian Dick odešli do Wehen resp. do 1.FC Kaiserslautern .Další zkušení hráči jako Sebastian Langkamp a Lars Stindl by měli být k dispozici A týmu jenž doma hostí Bochum.
V poháru domácí podlehli ve celkem vyrovnaném zápase 0:2 druholigovému Wehen.
Tip - SV Darmstadt 98-0.5 @ 2.100 pinna
Rekapitulace ...
HC/Norimberk - Augsburg/0:1 Tip 1 @ 2,65 e-sazka
SV Sandhausen / SC Paderborn Over 2,5 @ 1,7 e-sazka
SV Darmstadt 98-0.5 @ 2.100 pinna

Odpověď s citací