Tak tvoje nocni story bych chtel nekdy zazit,Orbi..no nebo asi radsi ne...zustat trcet kdesi bez benalu,delat company blijicimu opilci a u toho se jeste soustredit na sazky...asi je muj zivot proti tvemu nekdy nudny...
Kzadopadne uspesna noc,ne?Me udelal radost Utah,stezovali si po Sacramentu na obranu a proti Bulls,coz nejsou zadni litaci mi hranice 202.5 prisla o.k. na under...
Btw,hraje tady nekdo Evropsky basket?Vcera jsem rano z nudy koukal na recky a nemecky basket a udelal jsem z toho dve sazky,proste jsem si vzal hodinku,naletel na statistiky a vysly mi z toho dva matche.V recku:Larissa-Panellinios,mel to byt(jen podle statistik)under 142.5...konecny soucet bodu 132...a druhy match z nemecka:Bonn-Jena,melo byt over 144.5 a bylo 177.Byla to sazka do me neznamych vod a prekvapila me tam ta rezerva,s jakou to vyslo.Ja vim,ze je blbost delat zavery po prvni zkousce,to neni vlastne zaver,jen to asi zkusim,jeste,nekdy...Jestli tady nekdo na foru tyhle souteze(treba jeste s talosama a spanelakama)hraje,zajimalo by me to...treba sazkovka,pohyby kursu atd.
A Orbi gl with laundry,cleaning up,bills and petrol...
LOL
teda moc jsem se kasal.. ten Utah ne ze bych ho sazel, ale videl jsem to na over, 2ha pulka sla raketove dolu z 100 na 98 a over se mi vazne libil a nakonec bezpecnej under, protoze tezkopadnej Utah a obrana je problem, plus CHI je tusim nejhorsi statisticka ofenziva, ale maji rezervy /nebo mam jen trauma z detstvi, pamatuju si sazku CHI/ATL, CHI bezpecne 2 min do konce prohravalo asi o 15 v hlubokem underu a pak zaclo trefovat jednu trojku za druhou a nakonec v overu o bod prohralo taky o bod tusim, takze u CHI vlastne nejsem objektvni, takze nic/
o evrope nevim nic, ale nekdo takovy tu byval jestli se pamatuju, 30 bodu u nizkych totals je mazec
Gambling feels like endless ejaculation
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |