Mě vychází nejlépe SEA-CAVS Under 197,5, ale nejsem odborník. Podle mých rad nezbohatneš![]()
Mě vychází nejlépe SEA-CAVS Under 197,5, ale nejsem odborník. Podle mých rad nezbohatneš![]()
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
No ja si jen rad poslechnu nazory jinych,ve finale stejne dam hlavne na vlastni pocit,ale mnohdy mi rada z tohoto fora pomuze vybrat ten spravny match,je to takovy mix statistik,vlastniho pocitu a nazoru odborniku![]()
naprostej souhlas se SEA/WSH..tj. bude to pruser
DAL/BOS to se mi tez moc nezda, na stats ted nemam casu podotykam
DET/LAL muze jit hodne vysoko
Gambling feels like endless ejaculation
Tak jsem je tam poslal vsechny,skoda Bostonu s Dallasem,ten jeden kos by udelal dnesni noc moooc prijemnouAle i tak si stezovat nebudu
![]()
nestezoval bych si, DET tesne pred koncem prohraval o 2 a to ze domaci team strili za 3 a ne na remizu, to je velmi vzacana vec..a k tomu detroit, darek oproti vyseruPůvodně odeslal Jendrul
zajimavy byla lajna na SEA, tesne pred zacatkem steam na 192, hmm no asi hodne sazkovek nemelo moc radosti narozdil ode mea to SEA byl po prvni ctvrtce taky peknej darecek, lajny sou ted dost ostry
Gambling feels like endless ejaculation
Stezovat si rozhodne nebudu,jen me ten Boston nastval,protoze tesne pred tim,nez jsem na jedne sazkovce nalozil over 185.5,tak to zmenili na 187.5![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |