problém je že sodex nemá nikoho proti sobě sazka má proti sobě nejen netovky ale i ten posranej tipsport a jiný kamenný kanceláře.samozřejmě spousty dalších lidí a eu.Jednou už jsem tady psal že jeden pán co byl tu dobu když se s tím začalo hodně vysoko psal že takovej zákon u nás nikdy neprojde a tohle všechno je jen hra.Už jen to co jsem pochopil z toho pořadu že chtějí předkládat více variant takže jedna z nich bude i povolit to jednozbačně říká že jim je jasný že to je boj s větrnými mlýny.Čr není usa tady jsou posránci.Alespon já si myslím že tahle akce skončí stejně jako všechny 10 krát předělávaný zákony jako třeba služební zákon pro policii hasiče a tak od prvního radikálního návrhu kterej by měl všechno změnit dojde k 10 upravám a po 5 letech bude schválen nějakej paskvil kterej nebude vubec nic řešit.Nehledě na to že už tam budou zas jiný lidi který budou zas dostávat do kapsy třeba od někoho jinýho než od Hušáka,prostě parodie jak svině,Vrzaně když vidím tak mám pocit že si přichcává do kalhot když pořád papouškuje ty nesmysli o dětech kterejm ani sám nevěří a pořád si jen říkám musím musím aby mě zas vzali k nějakýmu kasinu až mě vykopnou z ministerstva hlavně dodržet to zač byl zaplacen. prostě bych se toho fakt nebál a když bude ta nejhorší varianta jakou si lze představit stejně si s tím poradíme takže není duvod se tím znepokojovat.