tam byla i petikombinace!! a buhvi s cim este neprijdou!!
tam byla i petikombinace!! a buhvi s cim este neprijdou!!
Gambling feels like endless ejaculation
Tomuhle může uvěřit jen hodně zaslepený blázen![]()
![]()
![]()
Jeden z nejtrapnějších podvodu co jsem zatím zaznamenal![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
No to uz je jedno kolikati kombinace to je, stejne se ta pp nezlepsi ani o rad, pro 4-kombi je pp 99.75% a 5-kombi 99.80%.
Mne by jen zajimalo kolik expertu si u nich ty tipy zaplati..![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
Myslím že je to stránka nějakého zkrachovalého sázkaře (ů), pár zápasů z jejich zlatých tipů jsem viděl live a byly to celkem vyrovnané zápasy... A jestli nemají peníze na to aby tyto tipy vsadili za pořádné love a musí přes internet žebrat o love..... No každej at si udělá názor sám.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
samozrejme s vama souhlasim, ze toto je nejvetsi svinstvo na hloupe lidi, nicmene stejne jednou bych chtel videt ten jejich zlaty tip, opravdu by me to zajimalo jestli to je opravdu totalni blbost, ze si navybiraji par zapasu z nabidky, anebo nad tim aspon trosku uvazuji...
Jsou veci, ktere si za penize nekoupite...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |