Citace Původně odeslal scholl
Za ty roky na pobockach znam par lidi, kteri jak jsem napsal, v tom umi chodit, znaji totiz napr.interni predpisy o vyssich sazkach a vi, co a jak udelat, aby se vyhnuli volani bookmakerovi a vsem nasledkum, ktere z toho plynou
Tak to by me zajimalo, jak v tom chodit.

Dam jen maly priklad, co se mi casto stava. Chci si vsadit zapas, na ktery ma treba Tipsport i s manipulakem o dost vyssi kurz, nez netovy sazkovky. Chci si ho vsadit dejme tomu za 30 000. Prijdu do Tipsportu, kde mi obsluha rekne, ze lze vsadit max za 2 500, jinak musi zavolat bookmakerovi. Vsadim ho tedy za 2500 a specham do dalsi pobocky, tam ho vsadim taky za 2 500 a kdyz se po 20min dostanu do treti, tak uz je kurz snizeny nebo pozastaveny. Takze se akorat projedu a vsadim jen za 5000.

Nebo pridam k danemu zapasu jeste dalsi dva a ty pojistim protisazkou na netu. Jenze to mi da vetsinou tak kurz kolem 10 a vyhru 300 000. To musi taky zavolat a vyjmenovat vsechny zapasy a pak to stejne povoli treba jen za 5 000.

Pak me napadla treti moznost, kterou jsem jeste nezkousel. Dat obsluze mensi uplatek, aby bookmakerovi nevolala

Jak si tedy muzu vsadit za tech 30 000?

Jinak diky za reakce na moje predchozi prispevky, zmenil jsem tak nazor na profesionalni sazeni v kamenkach Mozna se par lidi najde, ale okradaji akorat sami sebe nizsimi zisky.