Citace Původně odeslal Hombre
a? si každý sází kde chce, jen nám nesmí říkat, že sázení v kameni je výhodné oproti netovkám. Ano, může být výhodná jednotlivá sázka, ale ne sázení.
S tim souhlas. Zaroven mi ale nikdo nenamluvi, ze sazenim v kamenkach se neda dlouhodobe vydelavat nebo uz vubec ne zivit. V celkovem souctu pro a proti si urcite prijdes na mensi penize nez na netu, ale da se. A kdo neni nenazrany a umi v tom chodit, tomu to staci. Za ty roky na pobockach znam par lidi, kteri jak jsem napsal, v tom umi chodit, znaji totiz napr.interni predpisy o vyssich sazkach a vi, co a jak udelat, aby se vyhnuli volani bookmakerovi a vsem nasledkum, ktere z toho plynou a nikdo po nich v zivote nechtel zadny doklad totoznosti.
Jedinym vaznym problemem, se kterym se obcas setkavaji,je dostat sve penize. Ale to uz je o snazivosti a vuli zamestnancu pobocek, zda pro ne ty penize dokazi ziskat a tim padem si i zaslouzit sve kapesne, ktere tito hraci nechavaji z vyher. A timto jsou to pro mne profesionalove (i kdyz sazi vyhradne v kamenkach), protoze dokazi za dobrou sluzbu dobre zaplatit! A tim ted nemam na mysli to, ze jim jako zamestnanec sazkovky sezenu jejich penize....

Citace Původně odeslal Hombre
Jo a díky za tip Orbi. Vždycky si lámu hlavu, čím mám manželku na Vánoce překvapit.
Moje pritelkyne ho po mne chce uz treti Vanoce. A kdyz ma dojit na vec, tak slysim: Ne, aby Te napadlo mi koupit vibrator!
Rikam si, ze mo to sazeni porad jeste nebere tolik casu, abych si nesplnil, to co bych mel delat s potesenim (ale nekdy musim)