Myslím, že o tom, že sázet v internetových sázkovkách, zejména v těch dobrých, je mnohem lepší než v kameni, nemá vůbec smysl debatovat, protože to je nad slunce jasnější.
I ten zmíněný Dedič, kdyby nebyl trouba a sázel na netu, tak má vyděláno o mnoho "milionů" víc. Já toho chlapa neznám, ale je tam moc věcí, co mně nesedí. Tím neříkám, že neexistuje, či že scholl nám tady říká bludy. To teda určitě ne. Ale těch důvodů, proč ten člověk sází, může být mnoho. A hlavně, otázka č.1 je, jestli vůbec vyhrává.
A nebo si jen tak sem tam vypere trochu peněz.
Jinak obecně, kdo chodí do kamenných, není profesionál. Protože profesionál se vždycky snaží zisk maximalizovat a náklady minimalizovat. A to u 10% manipulaku proti 0% a kurzu 1.8 proti kurzu 1.95 va kamenný nejde. Je to jen o lenosti a neznalosti např. počítačů, nebo netu, jazyka atd. Taky trochu o odvaze, není to pro každého jen tak, poslat někam money a nevědět, jak to dopadne.
A jen pro to, že jsi líný to změnit, tak přicházíš v kamenných o dost peněz. Jen taková řeč čísel.
sázka kamenná kurz výhra internet kurz výhra
100 90.9 ( + 9.1MP) 1.8 72.72 100 1.95 95
100 90.9 ( + 9.1MP) 2 90.9 100 2 100
100 90.9 ( + 9.1MP) 3 181.8 100 3 200
Tím třetím řádkem chci naznačit, že při kurzu sázky větší jak 2, není rozdíl 10% MP ze vsazených peněz, ale deset procent z výhry. Takže budeme-li sa bavit o profesionálech, kteřá nesázejí většinou pod 2 ( že jo Františku), tak ztráty jsou opravdu značné. A to se ještě můžeme bavit o tom, že když je v kameni kurz 2 tak někde na netu je určitě aspoň 2.2, ale to je každému jasné. Resp. každému, kdo sází na netu.
A problémy s výběry viz. Orbi či Taxan, připadně problémy se samotnou sázkou jak píše matesovka, to je asi zbytečné rozebírat.![]()
![]()
![]()
A taky jsme ještě neřešili bonusy, např. 11% každý měsíc Greek a samozřejmě nejen tam. Podle mně to může ovlivnit výsledky zejména středních sázkařů moc a moc.
To bych chtěl vidět, jak půjdu vsadit do Fortuny za 40 papírů a řeknu, že chci deset procent, ale ne manipuláku, ale bonusu.![]()
![]()
![]()
Ale a? si každý sází kde chce, jen nám nesmí říkat, že sázení v kameni je výhodné oproti netovkám. Ano, může být výhodná jednotlivá sázka, ale ne sázení.
Jo a díky za tip Orbi. Vždycky si lámu hlavu, čím mám manželku na Vánoce překvapit.![]()

Odpověď s citací