No záleží na stylu sázení každého jednotlivce,o výšce vkladů nemá smysl diskutovat rozhodně jednodužší vsadit 100 t na netu a je to hned než v kamenné o tom není pochyb,i za cenu že nedám jen nejlepší kurz ale přesto i ten horší bude o 20% lepší než v kamenné,pokud se to za poslední 4 roky nezměnilo lítal jsem se 30 t po městě asi 2 hodiny než jsem to vsadil na akovku z čekého fotbalu.
o výšce kurzu,není taky možný diskutovat po odečtení mp to prostě nejde a nemá to smysl.
Omezení 3 ako mě osobně ten zápas vyřazuje z nabídky
Jde o to jak kdo má ten net prozkoumanej a jestli má učty u 5 nebo u 50 sázkovek.
Poplatky pro klasické sázení a převody přes mb jsou teměř zadarmo při sladění měny což v porovnání s 10% z každý sázky je taky jasný.Vubec netvrdím že v kamenných nelze vyhrávat,to samozřejmě jde ale těch pozitiv tam prostě moc nevidím,snad jediný a velký je strašná pomalost kamenných vzhledem k trhu.Takže tak dvakrát ročně tam v průměru dojdu.Ale každej muže mít svuj pohled a muže být pro něho pohodlnější každej den stát desetkrát ve frontě v tipáči kde na něj všichni divně čuměj když nedejbože náhodou něco vyhraje,mít nervy jestli obsluha rozluští dvoumilimetrové písmo chlápka přede mnou a stihne vsadit jeho 8 tiketů po 25 zápasech včas atd. než zkoumání netovek a dohadování se s jejich zákaznickými servisy,posílání kopii pasů a pod,Je to prostě na každým

Odpověď s citací